Mies meis ess mobiili gay

Pakko myöntää, että kyllä se nuorta jannua kiihottaa jos vanhempi mies katselee ja kiihottuu ; Rakastan sitä kun perääni katsellaan esim. Musta on kans kiva uimahalleissa etsiä katseella joku mies joka vaikuttaa kiinnostuneelta ja sit mennä viereiseen suihkuun esitteleen itteeni. On tosi ihana fiilis saada kiihottuun joku lihaksikas mies. Ja sitten vielä sanotaan että ei ne homot ketään heteroa tahallaan yritä!

No tässä nyt kävi ilmi homojen aivoitus,vanha mies kyttää nuorta poikaa joka vois olla oma poika tai jo pojan poika,en ihmettele miksi homoja ei suvaita! Itse olen homo enkä tahallani heteroa yritä iskeä ja olen kyllä yrittänyt, mutta mua vaan ei yksinkertaisesti hetero kundit kiinnosta, ällöttäviä urheilufriikkejä suurinosa. Jos yksi homo yrittää iskeä tahallaan heteroa, niin ei se tarkoita että kaikki homot niin tekisi. Ovatko kaikki Suomalaiset alkoholisteja?

Niitähän täältä aika paljon löytyy, entä ovatko kaikki heterokundit lasten ja vaimojen hakkaajia? Perheväkivalta on yksi yleisimpiä syitä lasten huostaanottoihin ja vanhempien avioeroamiseen. Itse kyllä pidän jos joku nuori tai vanha ihailee ulkonäköäni, mutta kyllä sellainen kunnon mulkku pystyssä kyylääminen on sairasta.

Tässä yksi syy miksi maauimala kielsi shortsien käytön. Mikä yhteys tällä on uimasortseihin? Ei muuta kun parrua perseeseen! Kyllä saippuoijat ja suihkuttelijat huomaa yleisistä uimahalleista aika hyvin. Kiva jäädä parikybäsenä poitsuna itekkin siihen suihkuttelee muiden jäbien ja miksei herrasmiestenkin kanssa. Mä 16 ja kyttäilen kaikkii w miehii porin uimahallis haluisin välil et ne kattos myös mua huomen uimaa jeah. Kyllä se häiritsee kun oon varattu ja kaikki huomio tavataan ottaa seksuaalisessa mielessä.

Qruiserilainen kun on saunassa niin en mä sinne kyllä halua mennä, saa vielä jotain aivan vääriä kuvitelmia. Kokemuksesta tiiän että pelkkä 'moro' tai 'hei' väärässä paikassa sanottuna, esim. Harmi ettei uskalla olla kohtelias ollenkaan, kun heti luullaan että flirttaan. Rakastan ku joku oikeen imasee mun kullia ;. Muistan erään kaverini silloin 12v tykkäsi esitellä kaluaan ja sitä harrasti sitä yhden 10v kaverin kanssa.

Ja kertoi että oli ollut erittäin kiihottavaa kun kaveri katsoi kalu kovana kun hän runkkari ja olisi halunut että kaveri olisi ottanut suuhun tai runkannut. Sitten kun oltiin uimahallin saunassa siellä oli pari homoa,kaverilla ponnahti kalu seisomaan no,sillä olisi ollut silloin tilaisuus antaa kalu imettäväksi ja harmitteli jälestä ettei ollut antanut. Kaveri ihan hetero mutta oli silloin niin kiimassa aina et halusi antaa kaikille suuhun ja sainkin sitten myöhemmin tehtyä sen ja imi myös itse.

Kyllä minä ainakin nautin jos minua katsotaan, enkä koe sitä yleensä mitenkään häiritseväksi. Koska yleensä asia on kyllä niin, että ei ihminen katsele sellaista ihmistä, joka ei sitä jollain tavalla kiinnosta.

Joten jos joku mies katselee minua, nautin siitä, koska vaikka kyseessä olisi kuinka heteromieskin, tiedän että jollain tasolla hän kuitenkin miettii "mitä jos" ja ihailee: Jos mies ei halua katsoa jotakin, hän ei katso sitä ollenkaan. Ite ainakin tykkään jos huomaan et joku kattelee muo uimahallin suihkussa.

Itekki kattelen muita yritän katella sillai huomaa mattomasti Eli ei se oo mitää pervoo. Kerran huomasin ku muo vähä nuorempi poika katteli mua ku olin suihkus ja pesin munaani. Ja samalla hiplas omaansa se oli kiihottavaa.

Olis pitäny tehä joku alote tai muuta jos olis saanu imee nuorta poikaa vähä on jääny harmittää. Olin sillo 24 vuotias se poika oli jonku vuotias;. Tietysti se silloin 12veenä tuntui kivalta kun pojat ja miehet katseli meikän piliä monesti alko mulla seisoo ja kerran sit sainki joltain v pojalta käsittelyn ja myöhemmin useammalta pojalta ja mieheltä nykyisin tuntuu yhtä kivalta kun nuori poika tuijottaa ja samalla muistella omia kokemuksia uimahalleista kyl halleis kaikki katselee niin pojat miehet olivat sitte homoja heteroita tai bissejä.

Ihanaa ku pedofiilit tulee tänne kertoon sairait juttui! Mua ainaski kiihottaa saaha kigulii pebaan wanhalt ukolt! Kokeilepa Qruiserissa tirkistelijöiden kunkkuja ittesimoa tai Silver Wolfia Kummastakin päästä löysiä bottomeja, mutta jotkut tykkää siitäkin ;D.

Bear miten tähän kuuluu ittesimo ja Silver Wolf? Ihan kivaa näytellä paikkoja. Olis kivaa päästä vanhemman mahakkaan miehen sänkyyn suutelemaan ja Oon 32v hoikka kaunis mies, hoikka ja kiimainen!!!

Joo haluun saat isoa ja hyvää hoito. Olen kohta 13ee ja cm, 40kg siis en kovin iso, kikkeli on karvaton ja velttona 10cm. Tykkään kun minun kikkeliä katsotaan ja joskus alkaa sellainen semiseisokki. Siis sekä alaikäisiä, että näille ehdottelijoita? Varmaan kaikki vieläpä heteroita! Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Suustaankin on hän sellainen, että sivistyneenmakuinen ihminen voi ällistyä. Sellaista käkriäismäistä kielenkäyttöä, jossa uhkausta pahanjuonisen sikiönkantturan pääkuoren halkaisemisesta ei ole otettava aivan täydestä, sananmukaisesti. Sillä miltäpä elämä lienee välillä maistunutkin, niin Pussisen akka ei koskaan menettänyt uskoaan, että enempi sitä on vettä kuin paskaa Posted by Jukka Kemppinen at maanantaina, tammikuuta 30, 6 kommenttia: Aimo tulee mieleen muutamia kertoja viikossa eli useammin kuin eläessään.

Luimme samaan aikaan, kun olimme yhdenikäisiä. Hän kuoli sydänkohtaukseen pari vuotta sitten. Lång harmistui tähän alaiseensa erikoisesti ja usein. Radiossa kysyttiin, miten kokeilu on onnnistunut, kun naisvartijoita on sijoitettu miesvankiloihin, vai oliko se päin vastoin.

Omasta mielestään Aimo oli maallinen mies, minusta niin syvästi Oulun uskovaisia kuin voi olla. Kävelimme yhdessä kaikissa kuritushuoneissa. Kyllä kansainvälisessä olympiakomiteassa on suurempia roistoja, mutta Turussa pakkolaitoksen eristysosastolla oli muutama kaveri, joita vartijat varoivat niin että ruoka lykättiin lattiaa pitkin luudan varrella koppiin.

Aimo käveli sisään, sanoi hyvät päivät ja meni sellin perälle ja kyseli kuulumiset. Hän ei pelännyt ketään eikä kukaan pelännyt häntä. Hän tunsi kaikki Suomen vangit, koska oli toiminut vankeinhoidon tarkastajana. Yhdessä liikkuessamme hän oli vankeinhoidon koulutuskeskuksen johtaja.

Hänellä oli vastustajia ja jallittajia. Yksi syy saattoi olla, että ainakin muutaman kerran hän purskahti nauruun, kun puhuja sanoi jotain naurettavaa. Jos puhuja oli valtakunnan silmäntekeviä ja mielestään vakavissaan, sellaisella ei tietenkään kerännyt pisteitä. Hän julkaisi lehteä ja kirjoja, joista eräät olivat merkittäviä.

Hän yritti pitää ääntä vankimielisairaalan puolesta alasajoa vastaan, mutta Ilkka Taipale taisi olla liki ainoa, joka reagoi. Kävimme pitämässä vartija- ja johtajakursseilla luentoja. Muutaman kerran presidentti Heinonen korkeimmasta oikeudesta tuli kaveriksi.

Vankilavirkailijan työ on maan kovimpia ja erilaiset tuhoisat häiriöt lähes yhtä yleisiä kuin vangeilla. Siitä huolimatta väki on erinomaista. Mietin sitä vieläkin usein - miten ihminen jaksaa olla viikkosta toiseen toisten eli vankien vihan ja halveksunnan kohteena ja ammatissa, josta puuttuu vähäkin hohto. Jotkuthan näkevät poliisin tehtävissä hohtoa; poliisit itse eivät. Tämä oli tällainen muisto. Virkakunnassa toimi kerran merkittävä henkilö, ja hänen nimensä oli Aimo Myllylä.

Hurjan pojan koti se on rakennettu paikalle ihanalle, Aurajoen rannalle, kalliolle vankalle vuorelle niin korkealle, vuorelle niin korkealle. Koti siell' on rikkaille, köyhille, koti maailman kulkureille,: Ovet siell' on raudasta, ja ikkunass' on kalterit ja näköala kaupungille: Ikkunasta katselin, kun höyrylaivat seilaa Aurajoen sileätä pintaa. Vaikka luonto hurjakin, niin suru tahtoo sentään saada sijaa rintaan: Iltasella istuissani muistui mieleheni tuo eletty mun elämäni.

Surevainen isä, äiti, heilakin niin fiini, ja entiset mun ystäväni: Moni siellä vanhenee ja hiukset päässä harmenee, ja mieliala himmentyypi. Vaan kun koittaa vapaus, tuo kevätpäivän sulous, mieliala uudistuupi.: Posted by Jukka Kemppinen at maanantaina, tammikuuta 30, 3 kommenttia: Kuva on peräisin The New Yorkerista noin vuodelta Mozart ei ole viihdyttävä kilinää.

Muoto ja voima ovat jatkuvasti jännitteisessä suhteessa toisiinsa ja siksi mikään ei ole vain iloista tai vain surullista. Marsipaani-Mozartin mielikuvat katoavat kuuntelemalla esimerkiksi pientä c-molli-sinfoniaa nro Jos jostain saa Harnoncourtin johtaman esityksen, niin jo on repäisevä meinkin.

Romaanikirjailija - Styron - kuvasi aikoinaan kohtausta, jossa Sofie ja hänen miesystävänsä ovat päätyneet kaksoisitsemurhaan. Valinta on kuitenkin paras mahdollinen. Mozartin Sinfonia Concertante, keskimmäinen eli väliosa. Nimi johtuu siitä, että kaksi viulua on solistisessa tehtävässä, viulu ja altto.

Siitä on monta hienoa levyä, esimerkiksi Zukerman ja Perlman. Posted by Jukka Kemppinen at sunnuntaina, tammikuuta 29, 12 kommenttia: Wäinö Sola oli koulujakäymätön ja itseoppinut oopperalaulaja, joka julkaisi kaksiosaisen muistelmateoksen Laaja teos päättyy aivan kesken. Sola eli vuoteen En osaa arvata, miksi kirja katkeaa luvulle. En myöskään arvaa, miksi tekijä tai kustantaja eivät poistaneet luvulla aika pahan tuntuisi juutalaisvastaisia hyökkyksiä.

Sole menetti sodissa kaksi poikaansa taisteluissa ja tyttären tautiin. Tietojen hankkiminen on vielä hetken helppoa. Soitin Munkkivuoreen ja kysyin ystävältäni, joka täyttää Hän kertoi kuulleensa Solaa ja kumppaneita , ylioppilaaksi päästyään, ja istuneensa maailmalla opiskellessaan, Pariisissa, Sveitsissä ja Saksassa, paljonkin oopperoissa. Hän oli ollut myös siinä konsertissa, jossa Sola talvisodan jälkeen esitti Leonczvallon "Naura, Pajazzon". Ja oopperan hallinnollisia ja oikeudellisia asioita hoiti sama asianajotoimisto, jonka osakkaina isäni ja veljeni puuhaavat.

Heikki Borenius vanhempi järjesteli Edward Fazerin kanssa asioita tavalla, joka sai laulajat välillä kylmän raivon valtaan. Tämä maa ja sen korkeakulttuuri ovat niin nuoria. Sola rönötti itse Metropolitanissa Olin Downesin aitiossa ja kuunteli Carusoa ja Shaljapinia livenä ja esittää ammttimiehen kommentteja: Olen kuullut häntä levyltä, kuten moni muukin.

Tenori ja varsin hyvä. Mutta kertomus näyttömäurasta ensin Viipurin puhenäyttämöllä vuosisadan alussa ja sitten opereassa, kuten hän sinnikkäästi kirjoittaa, on huima. Oopperoita esitettiin samassa näytännössä jopa neljällä kielellä. Lukuisat matkakuvaukset jäävät hiukan kalpeiksi, kuten kolme Yhdysvaltain matkaa luvulla.

Ja taidelaitoksen alituinen vitsaus: Olisikohan muuten muistelman katkeaminen liittynyt toisen tenorin, koulutetun Oiva Soinin nousemiseen oopperan johtaksi? Vai eikö hän vain kyennyt kirjoittamaan onnettomuuksistaan. Vahvimman vaikutuksen teki kuvaus kesäpaikasta Mankalan koskien ääressä. Paikkaa ei enää ole. Koski oli sama, jolla tukkilaiselokuvat kuvattiin sotien välisenä aikana ja jossa Tauno Palo oli päästä hengestään. Koska kirjoittaja on hitusen naiivi, kerronta on koskettavaa.

Koska kirjoittaja on enemmän kuin vähän omahyväinen, kerronta on rakastettavaa. Ja sivutuotteena tulee tietoa. Kiihkeä kansallisen oopperan rakentaminen tuotti tuloksen - myöhään. Syystä tai toisesta Karvalakkioopperaksi mainittu uusi aalto Savonlinnan ooperajuhlineen saavat loogisen selityksensä ja samoin se outo tosiasia, että meillä on niin tavaton määrä hyviä muusikkoja tätä nykyä. Sola ehti joka paikkaan. Vapaussodassa hän päätyi vääpeliksi ja vänrikiksi.

Viipurissa hän pyöri seurahuoneella vappuna vain tunteja ennen Kuulan murhaa. Hän nostaa esiin vähälle muistamiselle jääneitä monitoimimiehiä, kuten Jalmari Finnen. Äkkinäinen lukija voi ihmetellä, millä tämä porukka onnistui laulamaan vaikeat Wagnerit ja keskeiset Verdit.

Vastaus voi olla Solan piirin ulkopuolella. Meillä oli luvulla kiitos Pietarin ja Moskovat koko joukko hyvin korkeatasoisia laulajia, joilla riittä yleisöä.

Tästä aitosuomalainen Sola ei hiiskahda eikä sitä muutenkaan muistetan. Sama asia kuin matematiikan, maantieteen ja kielitieteen nopea nousu: Se oli silloinkin suurempi paikka kuin koko Suomi. Outo, mieleen liimautuva elämys ja hyvä todistus siitä, että kannattaa ostaa antikvariaatista kummallisia kirjoja. Posted by Jukka Kemppinen at lauantaina, tammikuuta 28, 10 kommenttia: Rytin muistilippusista ilmestyi kirja, josta on poimittu julkisuuteen merkintöjä Hitleristä.

Ryti oli aikansa älykkäimpiä miehiä ja moraalinen jättiläinen. Hänen psykologinen ja sosiaalinen tajunsa oli sangen huono. Sitä nämäkin merkinnät kertovat. Samaa kertoo talvisodan ja jatkosodan jälkeisten asioiden juridisoiminen. Ei se ole juridiikkaa, että ihmiset tappavat toisiaan urakalla ja sadat tuhannet menettävät sekä kotinsa että kontunsa.

Kirjan aineisto perustuu joiltakin osin oikeusneuvoksen ja korkeimman oikeuden jäsenen Onni Petäyksen sotasyyllisyyskysymyksen tutkinnan yhteydessä keräämään aineistoon. Sellaiseen tehtävään Petäys joutui. Sotasyyllisyysoikeuden puheenjohtajana toimi virkansa puolesta korkeimman oikeuden presidentti Neovius, joka erosi virastaan, luultavasti tämän tehtävän takia.

Häntä seurasi Möller ja sitten Paasikiven luottomies, oikeuskansleri, sotasyyllisyysjutun syyttäjä Toivo Tarjanne, joka oli hankkinut juristin kokemuksensa Korpivaaran autoliikkeen palveluksessa. En ole tietenkään nähnyt virallisia asiakirjoja, mutta kuolinsyyksi on tapana mainita itsemurha, silloin kun kuolinsyytä kysytään. Harry Gudlberg, En domare ser tillbaka Stockholm Perimätiedon eli juorun mukaan, jonka minulle kertoi kolme korkeimman oikeuden jäsentä väitöskirjaa tehdessäni, Petäys tähtäsi KKO: Sotasyyllisten tutkinnan jälkeen hän joutui kylmän piirin sisään.

Väitetään että puhevälit katkesivat ja tervehtiminen lopetettiin. Ja seuraus oli mikä oli. Petäyksen virkaura ei eronut tavanomaisesta: Luulisin että edes Ohto Manninen ja Kauko Rumpunen eivät tunne tätä sotasyyllisyysasian taustaepisodia. Tosin Hornborg kaatui saappaat jalassa Kekkkosen uudelleenvalintaa vastustaen ja oli kirjoittanut peiteromaanin kannoistaa julkaisemalla karoliini Armfeltista tutkimuksen. Mutta Petäys ei saanut mitään armoa. Luullakseni Petäyksen toiminta ja rooli tekevät entistä epäuskottavammaksi väitteen Kekkosen junailuista Zdanovin nimissä.

Luullakseni Petäyksen kohtalo ja Neoviuksen eroaminen löivät lukkoon Paasikiven ja Kekkosen suhtautumisen yleisiin tuomioistuimiin. Kekkonen löi luvun alussa tuomareita lujasti, ja tuomioistuinlaitos jäätyi kuin mammutti luvulle asti, jolloin Olavi Heinonen tuli presidentiksi KKO: Meillä on Rytin ohella usean muunkin isänmaan miehen maine puhdistamatta. Nyt käsillä olevien lisäksi voisi miettiä tsaarinvallan loppuaikaa, jolloin myös rehellisesti maataan palvelemaan pyrkineet saivat "bobrikoffarin" leiman ja menettivät sitten virkansa ja muutamassa tapauksessa henkensä, kuten prokuraattori Soisalon-Soininen.

Posted by Jukka Kemppinen at perjantaina, tammikuuta 27, 5 kommenttia: Kaikki viranomaiset ovat sanoneet, että lain mukaan ei ole mahdollista periä Fortumin optionsaajilta mitään takaisin. Molemmat presidenttiehdokkaat ovat kysyttäessä pitäneet näitä optioita kohtuuttomina, koska rahaa tuli liikaa ja syistä, joihin johtajat eivät olleet vaikuttaneet.

Tartun tähän asiaan, koska kummastelen virallista laintulkintaa. Tieto on nimittäin väärä. Optiosopimuksiin voisi tarttua jälkikäteen, eikä ole mahdotonta, että tuomioistuin kohtuullistaisi niitä. Laissa oikeustoimilaki 36 § on määräys: Kohtuuttomuutta arvosteltaessa on otettava huomioon oikeeustoimen koko sisältö, osapuolten asema, oikeustointa tehtäessä ja sen jälkeen vallinneet olosuhteet sekä muut seikat.

Selvä lähtökohta on, että huono kauppa tai liiallinen maksu ei ole kohtuullistamisperuste. Siitähän Fortumin asiasssa on kysymys. Mutta tässäkin on raja. Muistan ensimmäisen ja toisen öljykriisin aiheuttamat oikeudenkäynnit rakennusurakoista, joiden taloudellinen perusta romahti.

Öljyn hinnan yhdeksänkertaistumista lyhyessä ajassa ei kukaan ollut arvannut ennakolta. Sopimuksiin ei kajottu, mutta korkeimmassa oikeudessa asioita mietittiin pitkään ja hartaasti. Laki säädettiin , ja öljykriisi oli yksi vaikutin. Force majeure on ollut vuosisatoja peruste vetäytyä sopimuksesta. Se on suomeksi "voittamaton este". Sen ohella on ainakin sata vuotta käytetty muita vetäytymisperusteita, joista on käytetty muun muassa nimitystä "liikavaikeus" laesio enormis.

Suoritus ei ole mahdoton, mutta suunnaton. Saksassa siviilioikeus siirtyi uusille urille luvun jättiläisinflaation johdosta. Siitä alkaen todelliset intressit ja taloudellinen tausta on otettu huomioon sopimuksen sitovuutta harkittaessa. Tunnettu pohjoismainen versio on nimeltään "edellytysoppi". Muuan edesmenneistä opettajistani julkaisi etevän tutkielman aiheesta puoli vuosisataa sitten - myyjän sidonnaisudesta olosuhteiden muututtua.

Suurten toimijoiden kesken ja nykyisin myös YK: Käytäntö on aivan tavallinen myös sovittua hintaa koskevissa asioissa, koska niin usein sopimussuhde on molemmille osapuolille tärkeämpi kuin viimeisen päälle tingitty hinta.

Ei siis ole tavatonta, vaan tavallista, että allekirjoitetun sopimuksen mukainen hinta eli vastike otetaan uudelleen mietittäväksi kesken sopimuskauden. Kaikki tuomarit tietävät, että sopimussuhteissa useimmiten toinen voittaa ja toinen häviää. Mutta sitten on tilanteita, joissa epätasapaino on sietämätön. Koska olen juristi ja entinen virkatuomari, en arvaile, miten Fortumin asiassa kävisi tuomioistuimissa. Haluan vain osoittaa sormella sitä tosiasiaa, että valtio-omistajan pitäisi tunnustaa toimineensa sopimuksia tehtäessä ajattelemattomasti ja lyhytnäköisesti saadakseen jutun järkevästi vireille.

Voi olla, että kenkä puristaa juuri tästä. En neuvoisi yrittämään perusteettoman edun palauttamista, mutta useimpien maitten oikeusjärjestys tuntee kannetyypin, joka perustuu "epäoikeutettuun rikastumiseen" unjust enrichment.

Optioilla halutaan kuulemma sitouttaa johtajia ja siis rakentaa entistä ehompaa yhtiötä. Mielestäni tämä perustelu on falski. Johtajien ahneudella ei näytä olevan rajoja. Jos valtio haluaa saada kovan luokan ammattilaisia, sen on maksettava sama kuin yksityiset kilpailijat. Osakkeenomistajata ovat menettäneet kauan sitten mielenkiintonsa yhtiön asioiden pitkäjänteiseen hoitoon.

Heille riittävät kauniisti kohoavat kurssit. Johtajat, jotka olivat ennen luottamushenkilöitä, ovat nyt liikekumppaneita, ja saavat toimia suunnilleen niin kuin sika rukiissa. Tämänkertaisen saarnani lopuksi haluan korostaa erästä poikkeamaa. Tiedotusvälineet käsittelevät kapitalistien voittoja ansiotuloina ja kauhistelevat perheyhtiöiden omistajien tuloja. Se on mielestäni aivan eri asia. Optiojohtajilla on peruspalkkansa, jos lottovoitto jääkin saamatta.

Jos yhtiö menee huonosti, se menee nurin. Talousfilosofiani mukaan - eli tätä en osaa todistaa eikä kukaan toinenkaan osaa - liikeyritysten menestys on se tekijä, joka lisää kansakunnan varallisuutta. Aikoinaan pilkatut omistajat ovat hyväntekijöitä, ja perheyhtiömme ovat yleensä erittäin hyvin hoidettuja. Lisäksi perheyhtiön omistailla on hyvin monissa tapauksissa vietti pitää oma kulutustasonsa järjen rajoissa ja investoida omat ansionsa tuotannon kehittämiseen.

Tässä mielessä en näe työn ja pääoman vastakkainasettelua muualla kuin pikavoittoihin tähtäävässä havittelussa eli spekulaatiossa. Ehkä on väärin syyllistää ketään, mutta Fortumin julkiskuva ei kyllä kohentunut optioista eikä usko valtion omistajantaitoihin myöskään edistynyt. Ylettömillä optioilla saavutetut päämäärät jäivät tavoittamatta.

Iso ero, kun vertaa esimerkiksi Nokian optioihin, joita vastaan ainakaan minulla ei ole mitään huomauttamista. Optiokannustin oli huono ajatus. Sen kehittäjät eivät ottaneet huomioon, ettei suuryhtiöissä ole enää johtajille todellista vastapainoa, kuten ennen liikepankit ja sitä ennen osakkeenomistajat. Nyt omistajien valtaosa on monikansallisia rahastoja, joita todella kiinnostaa vain pääoman tuotto ja mahdollisuus kierrättää sitä vilkkaasti.

Jos olisin palkkaamassa johtajia firmaan, kysyisin haluaisivatko hakijat puoli miljoonaa euroa kuussa, ja hylkäisin kaikki jotka haluavat. Yrityksen tärkein tehtävä ei ole tuottaa mahdollisimman paljon rahaa, vaan pysyä hengissä, hyvinä aikoina ja huonoina. Se edellyttää paljon muutakin kuin rahaa. Posted by Jukka Kemppinen at keskiviikkona, tammikuuta 25, 10 kommenttia: Oheisen vaakunan käyttöön tarvitaan Pohjois-Pohjanmaan liiton lupa. Ei ole lupaa, ei edes Kustaa Vaasalta, jonka sarkofagissa on tuo sama kuva.

Olen kuulunut vuosia heraldiseen asiantuntijalautakuntaan. Vaakunaa ei voi rekisteröidä kaupalliseen käyttöön. Sen käyttämistä muussa kuin kaupallisessa yhteydessä ei voi tehokkaasti kieltää.

Pari kansanlaulua taas, päivän parhaaksi. Tämä on oivallinen lähde: Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran Suomalaisia kansanlauluja Muistiinmerkitsemisen paikkakunta kertoo paljon. Oliko oikein siunattua ton Pyhäjärven vesi, jolla se mamma sen hulivilipoikansa ensi kerran pesi. Minkähänlainen kulkuripoika sinusta tulla taitaa.

Voi jos tuankin poijan koto olis maailmas viarahalla. Itki mun mammani silloonki, kun huiskutti käsillänsä: Voi jos pitää maailmalla nährä oma sikiänsä. Itki mun mammani sillonki, kun potkaasi lullua laithan: Maailman koijari, flikkaan petturi poijastani tulla taitaa.

Itki mun mammani - silloonki, kun se kapalhon mua kääri: Voi jos tualle raukalle panhan kruunun raurat säärhin. Eipä sitä tiedä mikä mailman koijari nuorimmastakin tulee.

Eikä jiänyt rakasta heiliä perääni suremaan. Iloisella ja riuskalla luannolla olen sitä hakemassa. Hyvä olen korttia pelaamaan, hyvä tappelemaan ja juomaan ja hyvä olen likkoja riijaamaan, vaan huono kotia tuomaan. Älä sure vanha äitini minun hurjia reisujani, vaan anna minun pelata ja minun juoda ja laulella laulujani. Hurja mä olen ja taidan tulla, vielä hurjaa hurjemmaksi. Kyllä se henttuni hentokin kelpaa hurjankin hoitajaksi.

Kaikki ne kirkon vaivaisetkin mun hurjuuttani huutaa. Posted by Jukka Kemppinen at keskiviikkona, tammikuuta 25, 7 kommenttia: TIMS Hän kirjoittaa semanttisesta webistä. Missä on Eeron blogi? Verkkorikoksista, tekijänoikeudesta ja patenteista on jopa samoilta kirjoitajilta olemassa uudempaa aineistoa. Yleisissä vihjeissä Wired saa synninpäästön. Se nimetään epäilyistä huolimatta soveliaaksi luettavaksi. Tekijänoikeusneuvoston viime vuotisten ratkaisujen valikoima on tullut verkkoon: Tekijänoikeusneuvosto Aineistossa on mielenkiintoisia tapauksia ja rajanvetoja.

Harvoin muuten kohtaa verkossa sotkuisempia tiedostoja. Kustakin ratkaisusta on erillinen linkki Word-tiedostoon, ja ne on puolestaan muotoiltu eri fonteilla, sisennyksillä jne. Korjaan tiedostot käsin, jotta niitä voisi käyttää.

Tässä asiassa muuten korkein oikeus ansaitsee korkean kiitoksen. Sen ratkaisut löytyvät jokseenkin jämerän yhdenmukaisina verkosta. Tämä ei ole nirsoilua, vaan tärkeää. Kun teksti on luettava tarkasti, se on oltava myös tarkasti luettavaa. Luottamukseni verkkoon on jokseenkin vähäinen. Minulla on vuodesta kaikki KKO: Tuomioistuimen ennakkopäätöksen lukeminen on muuten tärkeä ammattitaito.

Yleisjuristikaan ei huomaa hetikään aina, että jostakin tietystä asiasta ei ole ollut korkeimmassa oikeudessa kysymys - se ei ole ollut muutoksenhaun kohteena. Niinpä prejudikaateista liikkuu kaikenlaisia legendoja. Ammattilailnen varmistaa ennen kuin uskoo.

Myllyn Paras, entinen Tuottajain Mylly, soitti ja sanoi poistaneensa harhaanjohtavat tekijänoikeusmerkinnät verkkosivuiltaan esittämäni arvostelun johdosta. Blogilla siis todella voi vaikuttaa, häpäisemättä asianomaista ja provosoimatta väittelyyn. Yhteyttä minuun ottanut henkilö oli erinomaisen asiallinen. Minun on syytä palata salaperäiseen asiaan, jonka nimitys on "sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa".

Liikeyritys - vaikkapa ryynien valmistaja - voi todella kaivata suojaa kilpailijoilta ja sitä hakiessaan hairahtua suojautumaan kuluttajilta. Yritän muuttaa tätä blogiani kommunikaattoriystävällisemmäksi.

Joten opetelkaa ällötykset käyttäytymään asiallisesti tai jääkää kotia sitten!!!!! Olen edelisen kirjoittajan kans siitä samaa mieltää että uimahallit eivät ole toisten vehkeitten kyyläämis paikkoja vaan jokaista täytyy kunnioittaa. Itse olen 35 joten aika nuori vielä itsekkin.

Ja itse kiihotun sellaisista v kundeista. Mutta en ole mitään päälle käyvää tyyppiä vaan osaan kyllä hillitä itseni jopa niin hyvin ettei kiihotukseni näy edes saunassa tai suihkussa päälleppäin, kaikki varmaan ymmärtää mitä tarkoitan. Ja kun tutustun komeisiin kundeihin vaikka uimahallissa niin puheen aiheenikin ovat sitä luokkaa että siitäkään ei voi päätellä mitään, ja pidän katsekontaktinkin silmissä enkä missään jalkojen välissä.

Ja jos joku hetero näkee tämän tekstin niin kysyn että kai sitä saa ihmisille sentään puhua uimahallissakin?

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Koska todellakaan kaikki eivät tykkää ja sen takia sitä ei voi uimahallissa tehdä. Pitää osata kunnioitaa kanssaihmisiä! Oon 15v,tahallaan kiihotan homoi uimahallis Tampereen Kalevassa.

Kaverin kaa pyllistellää suihkus etc. Pakko myöntää, että kyllä se nuorta jannua kiihottaa jos vanhempi mies katselee ja kiihottuu ; Rakastan sitä kun perääni katsellaan esim. Musta on kans kiva uimahalleissa etsiä katseella joku mies joka vaikuttaa kiinnostuneelta ja sit mennä viereiseen suihkuun esitteleen itteeni. On tosi ihana fiilis saada kiihottuun joku lihaksikas mies. Ja sitten vielä sanotaan että ei ne homot ketään heteroa tahallaan yritä! No tässä nyt kävi ilmi homojen aivoitus,vanha mies kyttää nuorta poikaa joka vois olla oma poika tai jo pojan poika,en ihmettele miksi homoja ei suvaita!

Itse olen homo enkä tahallani heteroa yritä iskeä ja olen kyllä yrittänyt, mutta mua vaan ei yksinkertaisesti hetero kundit kiinnosta, ällöttäviä urheilufriikkejä suurinosa.

Jos yksi homo yrittää iskeä tahallaan heteroa, niin ei se tarkoita että kaikki homot niin tekisi. Ovatko kaikki Suomalaiset alkoholisteja? Niitähän täältä aika paljon löytyy, entä ovatko kaikki heterokundit lasten ja vaimojen hakkaajia? Perheväkivalta on yksi yleisimpiä syitä lasten huostaanottoihin ja vanhempien avioeroamiseen.

Itse kyllä pidän jos joku nuori tai vanha ihailee ulkonäköäni, mutta kyllä sellainen kunnon mulkku pystyssä kyylääminen on sairasta. Tässä yksi syy miksi maauimala kielsi shortsien käytön. Mikä yhteys tällä on uimasortseihin? Ei muuta kun parrua perseeseen! Kyllä saippuoijat ja suihkuttelijat huomaa yleisistä uimahalleista aika hyvin.

Kiva jäädä parikybäsenä poitsuna itekkin siihen suihkuttelee muiden jäbien ja miksei herrasmiestenkin kanssa. Mä 16 ja kyttäilen kaikkii w miehii porin uimahallis haluisin välil et ne kattos myös mua huomen uimaa jeah. Kyllä se häiritsee kun oon varattu ja kaikki huomio tavataan ottaa seksuaalisessa mielessä. Qruiserilainen kun on saunassa niin en mä sinne kyllä halua mennä, saa vielä jotain aivan vääriä kuvitelmia.

Kokemuksesta tiiän että pelkkä 'moro' tai 'hei' väärässä paikassa sanottuna, esim. Harmi ettei uskalla olla kohtelias ollenkaan, kun heti luullaan että flirttaan. Rakastan ku joku oikeen imasee mun kullia ;. Muistan erään kaverini silloin 12v tykkäsi esitellä kaluaan ja sitä harrasti sitä yhden 10v kaverin kanssa. Ja kertoi että oli ollut erittäin kiihottavaa kun kaveri katsoi kalu kovana kun hän runkkari ja olisi halunut että kaveri olisi ottanut suuhun tai runkannut.

Sitten kun oltiin uimahallin saunassa siellä oli pari homoa,kaverilla ponnahti kalu seisomaan no,sillä olisi ollut silloin tilaisuus antaa kalu imettäväksi ja harmitteli jälestä ettei ollut antanut. Kaveri ihan hetero mutta oli silloin niin kiimassa aina et halusi antaa kaikille suuhun ja sainkin sitten myöhemmin tehtyä sen ja imi myös itse. Kyllä minä ainakin nautin jos minua katsotaan, enkä koe sitä yleensä mitenkään häiritseväksi. Koska yleensä asia on kyllä niin, että ei ihminen katsele sellaista ihmistä, joka ei sitä jollain tavalla kiinnosta.

Joten jos joku mies katselee minua, nautin siitä, koska vaikka kyseessä olisi kuinka heteromieskin, tiedän että jollain tasolla hän kuitenkin miettii "mitä jos" ja ihailee: Jos mies ei halua katsoa jotakin, hän ei katso sitä ollenkaan. Ite ainakin tykkään jos huomaan et joku kattelee muo uimahallin suihkussa. Itekki kattelen muita yritän katella sillai huomaa mattomasti Eli ei se oo mitää pervoo.

Kerran huomasin ku muo vähä nuorempi poika katteli mua ku olin suihkus ja pesin munaani. Ja samalla hiplas omaansa se oli kiihottavaa. Olis pitäny tehä joku alote tai muuta jos olis saanu imee nuorta poikaa vähä on jääny harmittää.

Olin sillo 24 vuotias se poika oli jonku vuotias;. Tietysti se silloin 12veenä tuntui kivalta kun pojat ja miehet katseli meikän piliä monesti alko mulla seisoo ja kerran sit sainki joltain v pojalta käsittelyn ja myöhemmin useammalta pojalta ja mieheltä nykyisin tuntuu yhtä kivalta kun nuori poika tuijottaa ja samalla muistella omia kokemuksia uimahalleista kyl halleis kaikki katselee niin pojat miehet olivat sitte homoja heteroita tai bissejä.

Ihanaa ku pedofiilit tulee tänne kertoon sairait juttui! Mua ainaski kiihottaa saaha kigulii pebaan wanhalt ukolt! Mutta kertomus näyttömäurasta ensin Viipurin puhenäyttämöllä vuosisadan alussa ja sitten opereassa, kuten hän sinnikkäästi kirjoittaa, on huima.

Oopperoita esitettiin samassa näytännössä jopa neljällä kielellä. Lukuisat matkakuvaukset jäävät hiukan kalpeiksi, kuten kolme Yhdysvaltain matkaa luvulla. Ja taidelaitoksen alituinen vitsaus: Olisikohan muuten muistelman katkeaminen liittynyt toisen tenorin, koulutetun Oiva Soinin nousemiseen oopperan johtaksi? Vai eikö hän vain kyennyt kirjoittamaan onnettomuuksistaan.

Vahvimman vaikutuksen teki kuvaus kesäpaikasta Mankalan koskien ääressä. Paikkaa ei enää ole. Koski oli sama, jolla tukkilaiselokuvat kuvattiin sotien välisenä aikana ja jossa Tauno Palo oli päästä hengestään. Koska kirjoittaja on hitusen naiivi, kerronta on koskettavaa. Koska kirjoittaja on enemmän kuin vähän omahyväinen, kerronta on rakastettavaa. Ja sivutuotteena tulee tietoa. Kiihkeä kansallisen oopperan rakentaminen tuotti tuloksen - myöhään.

Syystä tai toisesta Karvalakkioopperaksi mainittu uusi aalto Savonlinnan ooperajuhlineen saavat loogisen selityksensä ja samoin se outo tosiasia, että meillä on niin tavaton määrä hyviä muusikkoja tätä nykyä. Sola ehti joka paikkaan.

Vapaussodassa hän päätyi vääpeliksi ja vänrikiksi. Viipurissa hän pyöri seurahuoneella vappuna vain tunteja ennen Kuulan murhaa. Hän nostaa esiin vähälle muistamiselle jääneitä monitoimimiehiä, kuten Jalmari Finnen. Äkkinäinen lukija voi ihmetellä, millä tämä porukka onnistui laulamaan vaikeat Wagnerit ja keskeiset Verdit. Vastaus voi olla Solan piirin ulkopuolella.

Meillä oli luvulla kiitos Pietarin ja Moskovat koko joukko hyvin korkeatasoisia laulajia, joilla riittä yleisöä. Tästä aitosuomalainen Sola ei hiiskahda eikä sitä muutenkaan muistetan. Sama asia kuin matematiikan, maantieteen ja kielitieteen nopea nousu: Se oli silloinkin suurempi paikka kuin koko Suomi. Outo, mieleen liimautuva elämys ja hyvä todistus siitä, että kannattaa ostaa antikvariaatista kummallisia kirjoja.

Posted by Jukka Kemppinen at lauantaina, tammikuuta 28, 10 kommenttia: Rytin muistilippusista ilmestyi kirja, josta on poimittu julkisuuteen merkintöjä Hitleristä. Ryti oli aikansa älykkäimpiä miehiä ja moraalinen jättiläinen. Hänen psykologinen ja sosiaalinen tajunsa oli sangen huono.

Sitä nämäkin merkinnät kertovat. Samaa kertoo talvisodan ja jatkosodan jälkeisten asioiden juridisoiminen. Ei se ole juridiikkaa, että ihmiset tappavat toisiaan urakalla ja sadat tuhannet menettävät sekä kotinsa että kontunsa.

Kirjan aineisto perustuu joiltakin osin oikeusneuvoksen ja korkeimman oikeuden jäsenen Onni Petäyksen sotasyyllisyyskysymyksen tutkinnan yhteydessä keräämään aineistoon. Sellaiseen tehtävään Petäys joutui. Sotasyyllisyysoikeuden puheenjohtajana toimi virkansa puolesta korkeimman oikeuden presidentti Neovius, joka erosi virastaan, luultavasti tämän tehtävän takia.

Häntä seurasi Möller ja sitten Paasikiven luottomies, oikeuskansleri, sotasyyllisyysjutun syyttäjä Toivo Tarjanne, joka oli hankkinut juristin kokemuksensa Korpivaaran autoliikkeen palveluksessa. En ole tietenkään nähnyt virallisia asiakirjoja, mutta kuolinsyyksi on tapana mainita itsemurha, silloin kun kuolinsyytä kysytään. Harry Gudlberg, En domare ser tillbaka Stockholm Perimätiedon eli juorun mukaan, jonka minulle kertoi kolme korkeimman oikeuden jäsentä väitöskirjaa tehdessäni, Petäys tähtäsi KKO: Sotasyyllisten tutkinnan jälkeen hän joutui kylmän piirin sisään.

Väitetään että puhevälit katkesivat ja tervehtiminen lopetettiin. Ja seuraus oli mikä oli. Petäyksen virkaura ei eronut tavanomaisesta: Luulisin että edes Ohto Manninen ja Kauko Rumpunen eivät tunne tätä sotasyyllisyysasian taustaepisodia.

Tosin Hornborg kaatui saappaat jalassa Kekkkosen uudelleenvalintaa vastustaen ja oli kirjoittanut peiteromaanin kannoistaa julkaisemalla karoliini Armfeltista tutkimuksen. Mutta Petäys ei saanut mitään armoa. Luullakseni Petäyksen toiminta ja rooli tekevät entistä epäuskottavammaksi väitteen Kekkosen junailuista Zdanovin nimissä.

Luullakseni Petäyksen kohtalo ja Neoviuksen eroaminen löivät lukkoon Paasikiven ja Kekkosen suhtautumisen yleisiin tuomioistuimiin. Kekkonen löi luvun alussa tuomareita lujasti, ja tuomioistuinlaitos jäätyi kuin mammutti luvulle asti, jolloin Olavi Heinonen tuli presidentiksi KKO: Meillä on Rytin ohella usean muunkin isänmaan miehen maine puhdistamatta.

Nyt käsillä olevien lisäksi voisi miettiä tsaarinvallan loppuaikaa, jolloin myös rehellisesti maataan palvelemaan pyrkineet saivat "bobrikoffarin" leiman ja menettivät sitten virkansa ja muutamassa tapauksessa henkensä, kuten prokuraattori Soisalon-Soininen. Posted by Jukka Kemppinen at perjantaina, tammikuuta 27, 5 kommenttia: Kaikki viranomaiset ovat sanoneet, että lain mukaan ei ole mahdollista periä Fortumin optionsaajilta mitään takaisin. Molemmat presidenttiehdokkaat ovat kysyttäessä pitäneet näitä optioita kohtuuttomina, koska rahaa tuli liikaa ja syistä, joihin johtajat eivät olleet vaikuttaneet.

Tartun tähän asiaan, koska kummastelen virallista laintulkintaa. Tieto on nimittäin väärä. Optiosopimuksiin voisi tarttua jälkikäteen, eikä ole mahdotonta, että tuomioistuin kohtuullistaisi niitä. Laissa oikeustoimilaki 36 § on määräys: Kohtuuttomuutta arvosteltaessa on otettava huomioon oikeeustoimen koko sisältö, osapuolten asema, oikeustointa tehtäessä ja sen jälkeen vallinneet olosuhteet sekä muut seikat. Selvä lähtökohta on, että huono kauppa tai liiallinen maksu ei ole kohtuullistamisperuste.

Siitähän Fortumin asiasssa on kysymys. Mutta tässäkin on raja. Muistan ensimmäisen ja toisen öljykriisin aiheuttamat oikeudenkäynnit rakennusurakoista, joiden taloudellinen perusta romahti. Öljyn hinnan yhdeksänkertaistumista lyhyessä ajassa ei kukaan ollut arvannut ennakolta. Sopimuksiin ei kajottu, mutta korkeimmassa oikeudessa asioita mietittiin pitkään ja hartaasti.

Laki säädettiin , ja öljykriisi oli yksi vaikutin. Force majeure on ollut vuosisatoja peruste vetäytyä sopimuksesta. Se on suomeksi "voittamaton este". Sen ohella on ainakin sata vuotta käytetty muita vetäytymisperusteita, joista on käytetty muun muassa nimitystä "liikavaikeus" laesio enormis. Suoritus ei ole mahdoton, mutta suunnaton. Saksassa siviilioikeus siirtyi uusille urille luvun jättiläisinflaation johdosta. Siitä alkaen todelliset intressit ja taloudellinen tausta on otettu huomioon sopimuksen sitovuutta harkittaessa.

Tunnettu pohjoismainen versio on nimeltään "edellytysoppi". Muuan edesmenneistä opettajistani julkaisi etevän tutkielman aiheesta puoli vuosisataa sitten - myyjän sidonnaisudesta olosuhteiden muututtua.

Suurten toimijoiden kesken ja nykyisin myös YK: Käytäntö on aivan tavallinen myös sovittua hintaa koskevissa asioissa, koska niin usein sopimussuhde on molemmille osapuolille tärkeämpi kuin viimeisen päälle tingitty hinta. Ei siis ole tavatonta, vaan tavallista, että allekirjoitetun sopimuksen mukainen hinta eli vastike otetaan uudelleen mietittäväksi kesken sopimuskauden.

Kaikki tuomarit tietävät, että sopimussuhteissa useimmiten toinen voittaa ja toinen häviää. Mutta sitten on tilanteita, joissa epätasapaino on sietämätön. Koska olen juristi ja entinen virkatuomari, en arvaile, miten Fortumin asiassa kävisi tuomioistuimissa.

Haluan vain osoittaa sormella sitä tosiasiaa, että valtio-omistajan pitäisi tunnustaa toimineensa sopimuksia tehtäessä ajattelemattomasti ja lyhytnäköisesti saadakseen jutun järkevästi vireille. Voi olla, että kenkä puristaa juuri tästä. En neuvoisi yrittämään perusteettoman edun palauttamista, mutta useimpien maitten oikeusjärjestys tuntee kannetyypin, joka perustuu "epäoikeutettuun rikastumiseen" unjust enrichment.

Optioilla halutaan kuulemma sitouttaa johtajia ja siis rakentaa entistä ehompaa yhtiötä. Mielestäni tämä perustelu on falski. Johtajien ahneudella ei näytä olevan rajoja. Jos valtio haluaa saada kovan luokan ammattilaisia, sen on maksettava sama kuin yksityiset kilpailijat.

Osakkeenomistajata ovat menettäneet kauan sitten mielenkiintonsa yhtiön asioiden pitkäjänteiseen hoitoon. Heille riittävät kauniisti kohoavat kurssit. Johtajat, jotka olivat ennen luottamushenkilöitä, ovat nyt liikekumppaneita, ja saavat toimia suunnilleen niin kuin sika rukiissa. Tämänkertaisen saarnani lopuksi haluan korostaa erästä poikkeamaa. Tiedotusvälineet käsittelevät kapitalistien voittoja ansiotuloina ja kauhistelevat perheyhtiöiden omistajien tuloja.

Se on mielestäni aivan eri asia. Optiojohtajilla on peruspalkkansa, jos lottovoitto jääkin saamatta. Jos yhtiö menee huonosti, se menee nurin. Talousfilosofiani mukaan - eli tätä en osaa todistaa eikä kukaan toinenkaan osaa - liikeyritysten menestys on se tekijä, joka lisää kansakunnan varallisuutta. Aikoinaan pilkatut omistajat ovat hyväntekijöitä, ja perheyhtiömme ovat yleensä erittäin hyvin hoidettuja.

Lisäksi perheyhtiön omistailla on hyvin monissa tapauksissa vietti pitää oma kulutustasonsa järjen rajoissa ja investoida omat ansionsa tuotannon kehittämiseen. Tässä mielessä en näe työn ja pääoman vastakkainasettelua muualla kuin pikavoittoihin tähtäävässä havittelussa eli spekulaatiossa. Ehkä on väärin syyllistää ketään, mutta Fortumin julkiskuva ei kyllä kohentunut optioista eikä usko valtion omistajantaitoihin myöskään edistynyt.

Ylettömillä optioilla saavutetut päämäärät jäivät tavoittamatta. Iso ero, kun vertaa esimerkiksi Nokian optioihin, joita vastaan ainakaan minulla ei ole mitään huomauttamista. Optiokannustin oli huono ajatus. Sen kehittäjät eivät ottaneet huomioon, ettei suuryhtiöissä ole enää johtajille todellista vastapainoa, kuten ennen liikepankit ja sitä ennen osakkeenomistajat. Nyt omistajien valtaosa on monikansallisia rahastoja, joita todella kiinnostaa vain pääoman tuotto ja mahdollisuus kierrättää sitä vilkkaasti.

Jos olisin palkkaamassa johtajia firmaan, kysyisin haluaisivatko hakijat puoli miljoonaa euroa kuussa, ja hylkäisin kaikki jotka haluavat.

Yrityksen tärkein tehtävä ei ole tuottaa mahdollisimman paljon rahaa, vaan pysyä hengissä, hyvinä aikoina ja huonoina. Se edellyttää paljon muutakin kuin rahaa. Posted by Jukka Kemppinen at keskiviikkona, tammikuuta 25, 10 kommenttia: Oheisen vaakunan käyttöön tarvitaan Pohjois-Pohjanmaan liiton lupa. Ei ole lupaa, ei edes Kustaa Vaasalta, jonka sarkofagissa on tuo sama kuva. Olen kuulunut vuosia heraldiseen asiantuntijalautakuntaan. Vaakunaa ei voi rekisteröidä kaupalliseen käyttöön.

Sen käyttämistä muussa kuin kaupallisessa yhteydessä ei voi tehokkaasti kieltää. Pari kansanlaulua taas, päivän parhaaksi. Tämä on oivallinen lähde: Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran Suomalaisia kansanlauluja Muistiinmerkitsemisen paikkakunta kertoo paljon.

Oliko oikein siunattua ton Pyhäjärven vesi, jolla se mamma sen hulivilipoikansa ensi kerran pesi. Minkähänlainen kulkuripoika sinusta tulla taitaa.

Voi jos tuankin poijan koto olis maailmas viarahalla. Itki mun mammani silloonki, kun huiskutti käsillänsä: Voi jos pitää maailmalla nährä oma sikiänsä. Itki mun mammani sillonki, kun potkaasi lullua laithan: Maailman koijari, flikkaan petturi poijastani tulla taitaa.

Itki mun mammani - silloonki, kun se kapalhon mua kääri: Voi jos tualle raukalle panhan kruunun raurat säärhin. Eipä sitä tiedä mikä mailman koijari nuorimmastakin tulee. Eikä jiänyt rakasta heiliä perääni suremaan. Iloisella ja riuskalla luannolla olen sitä hakemassa. Hyvä olen korttia pelaamaan, hyvä tappelemaan ja juomaan ja hyvä olen likkoja riijaamaan, vaan huono kotia tuomaan. Älä sure vanha äitini minun hurjia reisujani, vaan anna minun pelata ja minun juoda ja laulella laulujani.

Hurja mä olen ja taidan tulla, vielä hurjaa hurjemmaksi. Kyllä se henttuni hentokin kelpaa hurjankin hoitajaksi. Kaikki ne kirkon vaivaisetkin mun hurjuuttani huutaa. Posted by Jukka Kemppinen at keskiviikkona, tammikuuta 25, 7 kommenttia: TIMS Hän kirjoittaa semanttisesta webistä. Missä on Eeron blogi? Verkkorikoksista, tekijänoikeudesta ja patenteista on jopa samoilta kirjoitajilta olemassa uudempaa aineistoa. Yleisissä vihjeissä Wired saa synninpäästön. Se nimetään epäilyistä huolimatta soveliaaksi luettavaksi.

Tekijänoikeusneuvoston viime vuotisten ratkaisujen valikoima on tullut verkkoon: Tekijänoikeusneuvosto Aineistossa on mielenkiintoisia tapauksia ja rajanvetoja. Harvoin muuten kohtaa verkossa sotkuisempia tiedostoja.

Kustakin ratkaisusta on erillinen linkki Word-tiedostoon, ja ne on puolestaan muotoiltu eri fonteilla, sisennyksillä jne. Korjaan tiedostot käsin, jotta niitä voisi käyttää. Tässä asiassa muuten korkein oikeus ansaitsee korkean kiitoksen. Sen ratkaisut löytyvät jokseenkin jämerän yhdenmukaisina verkosta. Tämä ei ole nirsoilua, vaan tärkeää. Kun teksti on luettava tarkasti, se on oltava myös tarkasti luettavaa.

Luottamukseni verkkoon on jokseenkin vähäinen. Minulla on vuodesta kaikki KKO: Tuomioistuimen ennakkopäätöksen lukeminen on muuten tärkeä ammattitaito. Yleisjuristikaan ei huomaa hetikään aina, että jostakin tietystä asiasta ei ole ollut korkeimmassa oikeudessa kysymys - se ei ole ollut muutoksenhaun kohteena.

Niinpä prejudikaateista liikkuu kaikenlaisia legendoja. Ammattilailnen varmistaa ennen kuin uskoo. Myllyn Paras, entinen Tuottajain Mylly, soitti ja sanoi poistaneensa harhaanjohtavat tekijänoikeusmerkinnät verkkosivuiltaan esittämäni arvostelun johdosta. Blogilla siis todella voi vaikuttaa, häpäisemättä asianomaista ja provosoimatta väittelyyn.

Yhteyttä minuun ottanut henkilö oli erinomaisen asiallinen. Minun on syytä palata salaperäiseen asiaan, jonka nimitys on "sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa". Liikeyritys - vaikkapa ryynien valmistaja - voi todella kaivata suojaa kilpailijoilta ja sitä hakiessaan hairahtua suojautumaan kuluttajilta.

Yritän muuttaa tätä blogiani kommunikaattoriystävällisemmäksi. Joku köyhä ystävä myös sanoi, ettei hänen koneensa jaksa ladata tätä. Koetan pitää kunnia-asianani kirjoittaa enemmän kuin kukaan jaksaa lukea. Posted by Jukka Kemppinen at tiistaina, tammikuuta 24, 7 kommenttia: Kiristyvät tupakoinnin rajoitukset ovat fasismia, jota harjoittavat hyvät ihmiset. Toinen presidenttiehdokas sanoi, että menkööt metsään pössyttelemään.

Entä jos tupakointi onkin sairaus tai vika? Muistan ajan, jolloin keuhkotautisia ja invalideja pilkattiin. Juostiin pitkin maantietä ja lällätettiin. Nyt sitä tekevät poliitikot ja lääkärit. Mietimme tätä viikolla Lappeenrannassa 20 asteen pakkasessa. Kahtakymmentä metriä lähempänä ulko-ovea ei saa polttaa piippua. Meitä oli siinä kaksi kuusissakymmenessä olevaa viallista professoria. Olen nähnyt tapauksen, jossa henkilö sai vakavia hengitysoireita luullessaan, että talon kellarissa oli tupakoitu.

Olen nähnyt tapauksen, jossa sisäelimiin iskeneeseen syöpään sitten kuollutkin henkilö syytti sairaudestaan toista, joka oli aikaisempina vuosina tupakoinut huoneistossa.

Olen nähnyt lääketieteellisiä tutkimuksia, joita esittellään tieteellisinä, vaikka niissä on parametrit päin seiniä. Volkkari ei aiheuta hinkuyskää. Korrelaatio ei ole kausaatio. Viehättävä lääkäri sanoi televisiossa, ettei hän ole tavannut ihmistä, joka nauttisi paheestaan eikä haluaisi luopua siitä.

Fasismi tulee aina esiin hyvien ihmisten harjoittamana huonojen ihmisen vainoamisena. Juutalaiset ja neekerit haisevat, eikö niin? Polttouunien savupiiput sijoitettiin Saksassa niin, etteivät kunnon ihmiset saaneet haittaa niiden päästöistä.

Nousemassa on hyvien aatteiden ylivalta, jossa huipulla ovat islamin eräät muodot, ja meidän nilkit painavat perässä.

Suvaitsevaisuus ja sisu antaa ihmisten päätää omista asioistaan eli niin kuin ennen sanottiin "vapaus" ei nyt menesty. Tarkkaavainen lukija huomaa, että en nyt puhu vahingon aiheuttamisesta toisille ihmisille, vaan luulottelujen ylivallasta. Luonnollisesti nämä asiat näkee markkinoilla. Silmätikkuni on jatkuvasti tämän hetken oikeudenaloista tärkein eli tekijänoikeus, informaation omiminen appropriation. Tekstissä on pahojakin virheitä ja mörkösana piratismi esiintyy taajaan. Opetus ja oivallus on koottu verkkosivulla sarjakuvaan, joka huipentuu salaiseen tietopakettiin.

Nykymuodin mukaisesti tietopaketti on pdf-tiedosto, joka on sulautettu niin ettei sen kopiointi tai tulostaminen ei käy päinsä. Miten tuota aineistoa on määrä käyttää, jää siis arvoitukseksi. Salaiset säännöt ja kiellot? Ministeriö ja tekijänoikeuden tiedotuskeskus ovat ennenkin herättäneet huomiota esitämällä virheellisiä ja riittämättömiä tulkintoja tekijänoikeuslaista ja painottamalla teollisuuden etuja tavallisten kansalaisten kustannuksella.

Uskottavaa tietoa lain kiemuroista on saatavissa, mutta kiemuraisella kielellä esitettynä. En pidä mielivaltaisista kielloista, ihmisten ahdistelusta enkä katteettomasta mahtailusta. Siksi tässäkin kuvituksena on sivu, jonka suojauksen kiertäminen voi olla rangaistavaa, eli siis "suojattu" sivu mainitsemastani verkkoi-osoitteesta. Disneyn sanotaan haastaneen Floridassa oikeuteen lastentarhan, jossa lapset olivat koristelleet seiniä Mikki Hiiren kuvilla.

Tekijänoikeusasioissa valjastetaan joku hyväuskoinen taiteilija - viimeksi Juice - puhumaan oikeutetuista eduistaan. Puhe sataa jauhoina teollisuuden pussiin. Syyllisiksi ja roistoiksi osoitetaan ne ihmiset, jotka välttämättä haluavat Juicen teoksia. Se oletus, että teoksia vain varastettaisiin eikä sitten ollenkaan ostettaisi, ei saa mitään tukea tosiasioista. Anteeksi sävy, mutta olen pohjimmaltani saarnamies.

Posted by Jukka Kemppinen at maanantaina, tammikuuta 23, 15 kommenttia: Arvoisa Tyhmä Dear Stupid Edellisen postaukseni johdosta lukija yhtyi tekstinkäsittelyohjelmien panetteluuni ja kiitti Knuthin LaTex -ohjelmaa. Meillä tyhmillä on tietokoneen näpyttelyssä yhteinen ongelma: Ainakaan minä en todella tiedä, mitä teen. LaTex, joka on ladontajärjestelmä ja lähes yksinomaisessa käytössä monissa luonnontieteissä, on vaikea.

Minulle nykyiselläni jopa emacs on vähän turhan tiukka haaste verrattuna tavallisiin ascii-editoreihin. Avulias poika rientää apuun, kun onnistun sotkemaan blogini.

Word-lisän käyttäminen blogin kirjoittamiseen aiheuttaa vain murhetta. Älkää käyttäkö mitään Word-tekstiä sellaisenaan blogissa. Olen pohtinut tätä yleistä ongelmaa paljon. Olin muutamia vuosia ma. Toisaalta onnistuin kyllä vakoilemaan sen tiedon, että monet ikäiseni professorit ovat unohtaneet kunnon ohjelmoinnin ja ovat liian laiskoja käyttämään sitäkään vähää, minkä vielä muistavat. Oppilaitteni painostuksesta ja heidän paheksuvien katseittensa vuoksi tartuin hiljan tilaisuuteen, ja tilaisuus oli Applen kannettava.

Henkisen vastarintani mursi virtuaalikone, jonka avulla Tigerillä voi ajaa ikkunassa PC-ohjelmaa - jotain korvaamatonta, kuten pasianssia. Applen vakaa käyttöjärjestelmä on unix-pohjainen. Se oli alkujaankin huono tilapäisratkaisu. Microsoft ei ole tehnyt paljon parantaakseen sovelluksiaan ja käyttäjärjestelmää. Päin vastoin ne tuovat mieleeni luvun Buickin ja Cadillacin - täynnä krominhohtoa ja tarpeettomia koristeita, tuloksena raskaus, huteruus ja epäluotettavuus.

Blogia kirjoittaessa olen pohtinut ja kokeillut, miten voisi kirjoittaa Tekijänoikeutta Tyhmille. Voisi siis yrittää kirjoittaa samantapaisen kirjan kuin tämä keltamusta "For Dummies" -sarja, jota on nyt suomeksikin.

Nuo kirjat liittyvät yleensä tietotekniikkaan, ja minulla on kuinka ollakaan meneillään MacOS Tiger for Dummies. Tyhmille annetut ohjeet hyödyttävät joskus viisaitakin. Olen kysynyt tätä monilta, eikä kukaan tiedä. Pidä Shift alhaalla, kun avaat File-menun. Et usko, mutta se on muuttunut.

De porno de sexo anal amateur videos las mejores videos porno cachas pelis xxx porno manga hd free porno free latina xxx gratis en castellano gratis sasha grey roxy raye porno actrices porno es. cumlouder español maduras follando casting porno españolas las tetas follando ver videos masajes sexo duro chochos jovenes maduras hd chicas corriendose a tope porno morenas enana follando como locas películas pornográficas gratis mujeres lisa ann hd super grandes y tetonas videos gratis asiaticas sexo videos pprno gratis porno españoles gratis parejas porno morena follando viejas chupando pollas porno tetas grandes mujeres lesvianas gratis porno caliente hentai jovenes potno porno.

con pezones enormes follando porno arabe chicas guaras peliculas porno trios porno español gordas pollas de tranxesuales peliculas porno zorras rubias desnudas en alta definicion chicas desnudas casting pornos nacho vidal masturbandose follando pareja joven despedidas de españolas follando culonas videos gratis videos jovenes follando a hombres abuelos videos porno sado videoporno gratis video porno casero trios amateurs gratis porno follar abuelas anal vicky storm maduras coños peludos pillados follando tetonas desnudas playa paginas porno japones hd porn amateur videos porno bisexual porno de casa calientes cunnilingus videos lesvianas porno negros melani rios porno anal cunnilingus videos porno intercambios orgias vintagexxx videos gratis porn anal videos de lisa ann xxx masaje porn videos porno eyaculacion femenina rubuas 19 xxx travestis pollas de nacho vidal video putas gratis lesvianas putas gratis video porn hentai porno x videos de putas xxx follar culos travestis porno follando vieos porno x video porno barbosa hardporn cachondas follando viejas chupando gordas españolas videos porno vidios de viejas gratis fetichismo pies videos de porno gratis lesvianas ver porno casting porno pollas grandes follando follando primer casting pornos gratis ver videos porno vintage porno gratis xxx videos xxx videos porno con gorditas folladoras peliculas porno en español gratis amater tube viejas follando gorda follando videos porno desvirgacion anal videos x amater ancianas gordas follando penetracion vaginal interracial chicas desnudas despedidas sexo amateur videos porno cachas videos trios art porn porno anal videos teens hd cachondas gratis xxx tetas maduras gratis de orgias hd latinas calientes videos videos calientes videos xxx abuelas gratis mayores xl xxx sexo amateur xxx morenas pollas mamis cachondas maduras maduras con maduras gratis folla video porno de porno maduras follando xxx famosas follando gorditas porno con viejas muy peludas porno español negros sexo duro chicas jovenes potno gratis páginas porno bi lesbianas videos porno x supertetas viejos porno gordas actores porno porno amater gratis hentai video porno para chicas gratis pilladas por no culos de porno gratis putas viejas xxx sexo hardcore tios hentaies porno tranxesual videos pornos amater sexso gratis tetas muy calientes por no gratis sexo gratis de sexo tori black videos porno masaje con porno fuerte xxx rubia española tríos porno embarazadas xxx viejas gratis porno g follando video amateur xxx videos putas alexis texas videos de porno maduros coño peludo maduritas videos dunia montenegro maduras espanolas viejas folladoras maduras culos gigantes videos porno cratis maduras video paginas pornos nacho vidal anal extremo zorras swingers tetona natural vidios pornos de tios videos pornograficos gratis xxx videos culonas sexo videos gratis actrices porno bisexual porno gratis porno madurita videos de viejas videos porno hratis chochos porno france porno asiatica corridas porno español tetonas madura nekane porno tube xxx videos muy peludas gratis lesbianas viejaspeludas videos grandes follando xx secretarias porno español gratis porno viejas muy grandes actrices porno con su vecina chicas sexo videos pornos porno duro joven follando rusas castingcouch-x pono hd porn xvideos porno para follar video porno videos porno de abuelas conos peludos ver peliculas sexo video porno putas japonesas chicas cumloude videos eroticos rubiad19 videos porno de mujeres lesvianas porno para descargar gratis xxx 18 porno tetas gratis de maduras mature porn porno.

cumlouder guarras lesbianas porno gratis porno mature porn vintage porn porno tetazas bidios porno hd viejas gratis de trios hd travestis desnudas en español maduras rusas follando porno peludos novias follando a chorros porno gratis vudeos xxx tias con chinas pono grati videos sasha grey xxx gratis xxx tetas pequeñas puta xxx porno peludas porno peliculas porno intercambios dibujos manga porno en la playa porno de parejas sextube porno de tetonas videos sexo con pezones enormes tetas tias calientes enfermeras follando fotos gordas angy pink sexo viejas gratis porno espanol gratis actrices porno lesbianas follandose videos porno abuelas follando como chupar tetas muy grandes y hijas follando porno gratis follando gordo follando porno putas gratis estrellas porno porno pov gordasxx videos porno españolas follando italiana follando juntas videos mujeres desnudas xxx chicas porn hentai bidios porno de guarras lesbianas porno españoles orgias gratis en tetas naturales follando con sexo en tanga mejores paginas pornos gratis mejores peliculas pornos gratis heidi hentai porno españa castin porno maduros follando trio ruvia 19 squirt video lesbianas cuarentonas putas viejas jenna jamenson videos porno gratis gordas actores porno transexual videos x gratis videos gordas y culonas silvie delux maduras follamdo porno negras xxx gratis maduras amater porno lesbiana rubias follando porno aleman gratis porno lesbianas maduras cumlauder videos porno gai pollas culonas sexo maduras gratis videos porno xl tube hombres blacks on blondes maduras pelis porno de gorditas x maduras sex porn videos pornos nacho vidal video porno gratis xxx video porno gratis embarazadas xxx follando gordo follando porni gratis buen porno gratis videos porno gratis porno samantha bentley videos de lesbianas videos cunlauder los mejores actrices porno gratis de tranxesuales voyeur videos calientes anal español corridasenlaboca jasmine webb zorras lesbianas porno porn free milfxxx sexo anal videos porno los mejores peliculas porno amateur x de sexo con madura lenceria porno rubias videos orgias videos pprno xxx putas hd tetas muy calientes viejas paris hilton videos gey fontanero follando masajes eroticos videos de negros zorras lesbianas gratis xxx en castellano gratis se folla en español actrices del porno en la cocina videos calientes culos gigantes videos prono gratis follando anal videos pornod putas video tetona ver pelicula porno latinas culonas latinas películas porno doble penetracion vaginal videos porno viejas tetudas naturales follando actrices porno gratis gang bang tube videos porno maduraa maduritas.

Sex shop gay lappeenranta isoäiti sex

Hieronta pasila mies panee homo naista