Homoseksuaaliseen penis painot sexi tarinat

homoseksuaaliseen penis painot sexi tarinat

Miksi on niin vaikea ymmärtää, että ihmiset tykkäävät eri asioista? Jos sinä et pidä anaaliseksistä, niin ok, kukaan ei pakota! Kommentit joissa anaaliseksistä pitävät haukutaan sairaiksi ja anaaliseksi rinnastetaan heti joihinkin nyrkkihommiin antavat kommentoijasta ahdasmielisen kuvan. Miksei voisi vastata vain "En harrasta, se ei kiinnosta minua. Minä itse olen sitä silloin tällöin harrastanut mieheni kanssa, ja se on ihan ok. Useimmiten sitä ei tee mieli koska siinä on niin hirveä vaiva: Yleensä vaan mieluummin haluaa seksiä simppeliin tapaan.

Silloin tällöin se on kuitenkin hauskaa ja olen saanut orgasminkin anaaliseksin yhteydessä. Monilla tuntuu olevan anaaliseksistä se käsitys, että siinä vaan survaistaan kalu persuksiin ilman mitään etukäteisvalmisteluja ja sitten kestetään se kipu. Kuka siitä oikeasti nauttisi? Jos haluaa kokeilla mukavaa peppuseksiä, se vaatii varovaista tunnustelua, paljon liukkaria ja luottamuksen siihen, että kumppani osaa edetä rauhallisesti.

Silloin siitä voi nauttia. Ja noista jutuista, että jos mies on kiinnostunut anaalista, hänellä on homoseksuaalisia taipumuksia Homoseksuaalisuus tarkoittaa, että henkilö voi tuntea rakkautta ja seksuaalista halua omaa sukupuoltaan kohtaan. Jos mies haluaa kokeilla pikkutuhmia leikkejä naisystävänsä kanssa ja saada sillä tavoin seksiin uutta säpinää, se ei tee kenestäkään homoa. Seksuaalisuus on paljon muutakin kuin "kyrpää pilluun" ja jos joku on kokeilunhaluinen, ei sen takia tarvitse tuomita häntä.

Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Ennen olin sitä mieltä, että anaaliseksi on jotain niin härskiä ja "väärin", tuttunikin ilmaisi selkeän negatiivisen mielipiteensä asiasta, että tuntuu siltä kuin paskaa vääntäisi.

Homoistakin niin "kauniisti" puhutaan ruskean reiän ritareina, että ei ole touhu houkuttanut. Nykyinen avopuolisoni on kuitenkin tutustuttanut minut tähän seksin ulottuvuuteen ja olen nauttinut Ennalta osasin jo varautua että voi tuntua epämääräiseltä, mutta eipä se tunnu miltään ulostamiselta tai nyrkiltä perseessä. Veikkaisin että anaaliseksiin tarvitaan mies, joka itse tietää missä asennossa anaaliseksiä voi harrastaa ja että sisälle tullaan hellästi ja kuunnellaan puolison tuntemuksia.

Siitäpä juuri se luottamus, ventovieraan kanssa tuskin olisin lähtenyt anaaliseksiä sinkkuna harrastamaan. Liukuvoiteet on hyvä olla, ja joskus kärsivällisyyttä, kiire ei kannata olla, mutta on niitäkin kertoja itsellä kun toiminta ei niin innosta, jos ei ole tarpeeksi rentoutuneena tai muuten jos tuntuu hieman liikaa, silloin kannattaa turvautua normiseksiin.

Kerran kävi niin että olin itse saanut orgasmin, mutta halusin että vielä mieskin saa vaikka minua alkoi sattumaan, joten annoin yhdynnän jatkua. Seuraavien parin päivän ulostamiskivuista viisastuneena päätin että en anna itseeni vähääkään sattua normiseksissä tai anaaliseksissä. Oletan noiden viimeistenkin kilojen katoavan vauvan synttäreihin mennessä. Dietit on myös mulle ihan ehdoton nou-nou. Luulen, että sairastuisin myös aika herkästi johonkin syömishäiriöön, jos lähtisin tosissani laihduttamaan.

Itse olen kärsinyt syömishäiriöstä aika ison palan elämästäni ja siksi itselleni kaikki dieetit sun muut laihdutuskuurit sekä vastaavat on kyllä ehdoton nounou.

Tosin mitä dieetteihin tulee niin en itse edes usko niihin, kuten tässä jo kommentoitiinkin asiasta niin dieeteillä on paha tapa siihen, että kun ne lopettaa niin se paino nousee takaisin minkä niillä onnistuu tiputtamaan usein vielä muutamien lisäkilojen kera. Mutta mitä omaan taustaani tulee, niin tänä päivänä olen yllättävänkin sinut kroppani kanssa. Tänä päivänä olen normaalipainoinen, joskin enempi siellä rajojen yläpäässä, mutta se ei ole itseäni haitannut.

Pitkän ja helvetillisen taipaleen jälkeen olen saavuttanut viimein sellaisen tilan, että pystyn katsomaan vaakalukemaa jota seurailen siis vain ja ainoastaan sairauksien takia sekä peilikuvaani ilman inhontunteita. Sen sijaan, että etsisin pakonomaisesti niitä asioita, joista en pidä niin osaan kiinnittää huomiota siihen mistä pidän. Toki joskus on niitä päiviä, että peilistä itseä katsoessa tuntuu, että kaikki on pielessä, mutta se on taas aivan normaalia. Niitä päiviä on joskus jokaisella.

Tunnistin niin itseni tuosta vaa'alla alasti seisomisesta. D Ensin piti toki käydä pissalla, siitäkin lähti muutama gramma. Onneksi pääsin siitä tavasta eroon. Tasapaino on paras paino. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu. You must have Javascript enabled to use this form. Blogin ylläpitäjä näkee antamasi sähköpostiosoitteen. Anna blogisi osoite täydellisessä muodossa esim.

HOMOSEKSUAALISEEN EROTIIKKA NOVELLI MIES SORMETTAA

Homoseksuaaliseen penis painot sexi tarinat

Homoseksuaaliseen penis painot sexi tarinat heinäkuu Homoseksuaalisuus tarkoittaa, että henkilö voi tuntea rakkautta ja hienoa. penis ei myöskään kuulu suuhun. suihinotot on sitten off limits. maaliskuu Elämä · Parisuhteetonta · Pelkoa ja inhoa päivittäistavarakaupassa · Petetyn tarina · Pikkuseikkoja · Pikkuvaimo · Pirtti · Pliis, Like me!. tammikuu Rouva sormettaa itse tehdyt penispainot alastomana olevat naiset outokumpu. naiset ruotsin kuuluisimmat homoseksuaalit naturistit ruotsi taeinar seksiseuraa Erotisia tarinoita sek ilmaiset videot pikkutyttö ja seksiä äitin. Minulla on nyt sananen sanottavana tähän homojen avio- ja adoptio-oikeuteen. Mutta samaan aikaan hyvin hiljainen varoituskello kilkatti vienosti; vain muutaman kerran. Anna blogisi osoite täydellisessä muodossa esim. Jostakin syystä joillakin naisilla menee jotakin vikaan, eivätkä he raskauden, synnytyksen ja vauva-ajan aikana kiinny kunnolla lapseensa. Olettehan kaikki kuulleet legendan naisesta, jota on pantu bileissä peppuun.