Villi iira seksi homoseksuaaliseen lelu

Kun rainan mummot ovat vielä kytänneet korva ovea vasten viiksekkään miehen pukille pääsyä ja Anita saanut mustasukkaiselta neitokaiselta leffauniversumin voimakkaimman litsarin, seuraa viimein käännekohta - hiusmyssylesboilua suihkussa.

Tärkeäksi tämä nainen naiselle -kiintymyksen osoitus nousee tabun harjoittamisen tyydyttäessä sankarittaremme. Hetken päätyttyä tämän vastaosapuoli kysyykin häneltä "miksi sinua kutsutaan Anitaksi? Ahaa, tässä avain kaikkeen! Pohjoismaisenkin yhteiskunnan odotukset ovat korkeat jo syntymäsi hetkellä ja elämäsi tulee tyydyttää ennenkaikkea muita, ei itseäsi.

Vasta tämän kielletyn hedelmän puraiseminen ja oman tahdon osoittaminen voi saada nauttimaan maan päällä tepastelusta, mitä symboloidaan voimakkaimmalla olemassa olevalla keinolla, orgasmilla. Tästä kaikesta Anita saa uuden tuulenvireen elämäänsä ja filmin kohokohta koetaan tytön ja tämän sydämen sytyttäväksi soihduksi muodostuneen Erikin viimein rakastellessa. Hämmentävän autenttinen jakso päätetään parin udellessa hengästyneenä toisiltaan "tuntuiko hyvälle?

Tässä päätöksessä on sitä jotain tunnelmaltaan aitoa ja herkkää, joka niin harvoin elokuvamaailmassa pääsee koskettamaan. Lopetan raporttini toteamalla taidonnäytteen Anita - raportti vuotiaasta nymfomaanista olevan paljon muutakin kuin kasapäin lihapullia, surrealistista dialogia "kuka on Rommel? Se kurkottaa muutamien kauniin realististen kohtaustensa sekä tarjoamansa seksuaalianalyysin myötä silkasta seksploitaatiosta liki eroottisen draaman tasolle.

Christina Lindbergin hämmentyneen tyhjä katse kuvastaa täydellisesti hänen roolihahmonsa kadoksissa olevan minäkuvatonta sisintä ja tarjoaapa filmi vuotiaan Skarsgårdinkin imemässä vastanäyttelijättärensä rintaa - jokainen meistä starttailee jostakin, jotkut vain muita paremmilta apajilta. Pienen teennäisyyden tunteen jättää kuitenkin ilmaan noussut kysymys, päättyykö kaikki omapäisyydestään ja kapinallisuudestaan huolimatta silti lopulta poroporvarilliseen avioliittoon?

Tähän itse en katseluhetkellä saanut varmuutta - liikaa birraa. Heavy Metal Kerran paikalle saapui kuitenkin pieni poika, joka kylvi tuohon multaan vaatimattoman siemenen, kasteli sitä ja suojeli versomaan alkanutta taintaan ahkerasti myyriltä sekä tuulelta. Eräänä päivänä tuosta nuppineulan pään kokoisesta kasvinsiittiöstä oli kasvanut kaunis puu, joka tarjosi viileää varjoa arjen askereiden lomassa ja jonka oksilla riippui suuria, meheviä ja herkullisia omenia.

Aika kului, maailma jätti pojan ja lopulta puunkin. Silloin paikalle tuli tuon samaisen klopin jälkikasvun edustaja, joka keksi esi-isänsä tavoin haudata pehmeään maahan kauan sitten omenasta kaivetun siemenen. Rakkauden sijaan tämä kuitenkin ruokki kasvattiaan kehittämällään - päivän standardeja vastaavalla - teholannoitemyrkyllä, sadosta saatavat dollarit silmissään kiiltäen. Ja niin tuli jälleen päivä, jolloin tuon ylvään jätin käsivarsilta riippui miltein edeltäjäänsäkin isompia ja pyöreämpiä hedelmiä - ainut ongelma kuitenkin oli, että nämä kauniin punaisina roikkuvat omenat maistuivat tällä kertaa ulkonäöstään huolimatta silkalta shaibalta.

Olemme siis kuvien kumartelun harakoille jättäneen kasarianimaatioklassikon uudelle vuosituhannelle päivittäneen jatko-osan, omaperäisesti nimetyn Heavy Metal Käheä kuiskinta kertoo meille jotain tarinaa siitä samaisesta pahuuden voimasta, jota viime kerralla yritettiin tuhota veren roiskuessa ja piirrostissit puolelta toiselle heiluen.

Nyt tuo salaperäinen voima olisi sitten palannut valtaan ottamansa, avaruuslaevan haltuunsa kaapanneen ja Punisher-paidastaan päätellen Marvelin mutanttimoskaa fanittavan kapteeni Tylerin hahmossa. Kapun suunnitelmat ovat kurjat ja galaksin pelastaminen jääkin pian kostonhimon liikuttaman ja niukoissa vaatteissa viihtyvän Julietin lanteille. Mutta onko pelissä tuon hehkuvan vihreän ilkeyden lisäksi liki kahden vuosikymmenen jälkeen enää mitään siitä, mikä aikanaan teki Heavy Metalista Heavy Metalin?

Verta ja vauvojen ruokkimiseen tarkoitettua kudosta ei sitten mukaan lasketa. Jo alussa perinteiseen He-Man -sarjan adult-version mieleen tuovaan animaatiomaailmaan - joka sentään on luojan kiitos pysynyt omana kauniin rosoisena itsenään - sekoitettu tietokonepelleily on paitsi äärimmäisen asianyhteyteen sopimatonta, myös eritoten räjähdysten osalta auttamattoman rumaa jälkeä. Siinä aikansa päätä seinään hakattuaan havahtuu onneksi nykytekniikkamme mahdollistavan videopelipelleilyn jääneen toviksi taka-alalle, kunnes kesken helpotuksen huokausten täyttämän kauniina hohtavista valopilvistä sekä sinipunaisen taivaan sävyistä nautiskelun joutuukin äkisti keskelle lopputaistelua, mikä..

Jos ulkoasu on parhaimmillaan paikallaan, pahimmillaan elämänhalut imevää, onkin musiikkipuoli sitten jo aivan oma ulottuvuutensa. Itse leffaa varten tehdyistä tunnelmasävellyksistä ei ole manaamaan paholaista liekkimeren kera vessanpöntöstä, mutta voi isä armias siinä vaiheessa kun ensimmäiset kitarariffit kajahtavat ilmoille paikalleen naulitsevan örinän saattelemina.

Ei siinä mitään, musamakunsa kullakin, mutta jotenkin kasarin kikkelihevikiekumisen korvaaminen omaan korvaani kovin kamalalta kuulostavalla mörköoopperalla Maailmankatsomukseltaan ja filosofialtaan on samaa kastia edeltäjänsä kanssa.

Ensin ammutaan ja sitten puhutaan. Leffan universumissa asiat on totuttu hoitamaan ensisijaisesti väkivallalla, eli punaista on paljon, suolia revitään irti ja päätä käytetään ainoastaan luotisateen maalitauluna. Yhtälailla kiemurtelua aiheuttavat muutamat täysin tarpeettomat nakuilukohtaukset, joiden pitäisi ilmeisesti lunastaa hurjuudellaan paikkansa ylipainosta kärsivien ja alastoman naisvartalon joskus kymmenisen vuotta sitten nähneiden ukkojen tukkeutuneissa sydämissä, mutta saavat aikaan lähinnä mietiskelyä siitä, millaisiakohan keskusteluja animaattoreilla on ollut ensi-illan jälkeen vanhempiensa kanssa.

Toteutuksensa parissa filmi aiheuttaa myöskin päänvaivaa. Vaikka jo mainitsemani kankeanpuoleinen animointi istuukin filmiin kuin alakoulun opettaja rullatuoliltaan paljastuvalle nastalle, ei satunnainen kikkailu, kuten hidastusten hyödyntäminen, näytä erityisen hyvältä. Hahmoarmeija on ulkomuodoltaan vähintäänkin irvokasta, hirviökaarti monisilmineen ja liskomiehineen melkoisen tylsää. Häivytyksiä hyödynnetään kuvan vaihdossa kuin viikatetta elonkorjuun aikaan ja vaikka ääninäyttely on ärsyttävää sekä epäsynkassa, sopii se vastenmielisten kohteidensa suuhun semihyvin.

Suurin osa muista äänitehosteista - kuten piippauksista, suhinoista ja laukauksista - on onnistunutta. Heavy Metalin siirtäminen kaksituhatluvulle tai ylipäätään minkäänlaisen jatko-osan tekeminen sille oli virhe, mutta vaikka moni asia tässä pätkässä onkin peräsuolesta, on lopputulos povaamaani katastrofia huomattavasti helpottavampi. Toisaalta kaikki on joka että kovin laimeaa, eivätkä tekijöiden neronleimaukset, kuten barbararobotti tai toisiaan erämaassa kuksivat hirviöt ihan oikeasti huvita kamelin pieruakaan.

Liian dramaattisesti itsensä ottavan elokuvan viimeinen nappi ottaan on edellisosan episodimaisen kerronnan korvaaminen ylilineaarisella juonella, sillä yksittäisten tarinoiden sijaan puolitoistatuntinen yhtäjaksoinen seikkailu samojen kusipäiden seurassa aiheutti itselleni kirjaimellisesti pelottavan voimakasta hengenahdistusta. Ja mitä vittua tämän selvästi miespuolisen animaattoriringin intohimo piirtää joka toiselle äijälleen nännikorut nyt sitten on?

Nosferatu in Venice Varmasti miltein yhtä moni myös tipahtaa palliltaan sillä hetkellä, kun pääkopan kukkakaalimainen osa rekisteröi tiedon elokuvalle olemassa olevasta, roskaleffojen luvatussa maassa Italiassa tuotetusta vähemmän virallisesta eksploitaatiojatko-osasta, jossa taidekuvat ovat aitoon b-tyyliin korvattu kuvilla tisseistä, eikä vertakaan pelätä valuttaa.

Pääosasta löytyy tietysti jo aiemmin mainittu Kinski, vakavasti otettava tähtemme. Juoneltaan puuta heinää oleva filmi alkaa melko surrealistisesti täysin järjettömällä ja mihinkään liittymättömällä kuvaelmalla, missä joukko metsämiehiä posauttaa pellon piällä lennelleen nahkahiiren, joka päätyykin hetikohta ajokoiran pikaruoaksi.

Kohtauksen jälkeen alkaakin sitten oikea omituisten sattumien sarja, josta ei tietenkään puutu kaikkia kauhugenren olemassa olevia kliseitä, aina vankkurien sijaan asuntoautolla matkaavista mustalaisista spiritismiin ja jopa jollain konstilla mukaan ängettyyn ruttoon.

Heti ensimmäiseksi on kerrottava olennainen tosiseikka, jota ei turhaan kannata käydä kiertelemään: Nosferatu in Venice on tasan yhden miehen, Klaus Kinskin, häröilyshow. Miehen, jota ilman koko filmi olisi pääosin yhtä tyhjän kanssa, pelkkää spagettimaan paskiaisten tyhjänpäiväistä rahastusta ja katsojan kurjan elämän pirulle panttaamista. Herzogin Nosferatun maskeerausta liian epämukavana pitänyt Klaus ilmestyi elokuvan kuvauksiin vastoin sopimusta pitkätukkaisena, sai melko pian raivokohtauksen senhetkiselle ohjaajalle, näyttelijän oikuttelujen vuoksi potkut napanneelle Mario Caianolle ja kehuupa jopa ohjanneensa osan elokuvasta aivan omin käsin.

Meno itse filmissä ei sekään ole sen kummempaa: Kinski potkii kennelin verkkoaitaa hysteerisesti, sorkkii eroottisiksi tarkoitetuissa - lähinnä shokeeraavissa - kohtauksissa pusikoita sekä imeskelee maitopusseja, jopa kusettaa naisen hahmossa erästä äijää päästäkseen suutelemaan tätä.

Tosissaan roolinsa ottavan Klausin vimmainen eläytyminen Venetsian vampyyrin viittaan on huvittavuudessaan aivan mielipuolista ja aina välistä huomaakin pohtivansa omaa terveyttään nauraessaan sekopäisesti naista kiinni juoksevalle Kinskille, joka jostain helvetin aivopierusta repii ennen veriateriansa nauttimista uhriltaan paidan auki.

Näyttelyn kiteyttää oikeastaan skene, missä tyynelle, jossain omissa maailmoissaan olelevalle Kinskille heristetään karjuen krusifiksiä tämän hädin tuskin huomatessa mitään. Muista rooleista jaksaakin mainita ainoastaan hukassa olevan oloisen ja alvariinsa jotain mässäilevän Donald Pleasencen, sekä äärimmäisen skeidasti hahmoonsa elottomuutta puskevan huutavan papin.

Vaikka Nosferatu in Venice onkin mm. Äärimmilleen vedetyn sumuisesta uppoavasta kaupungista on tallennettu yllättävän mahtipontisia kuvia filminauhalle ja erityisesti tornista putoava ihmisapina et taivaalla lentävä puluparvi ovat upeaa katsottavaa.

Synkästä yleisilmeestään huolimatta ruudun tapahtumat eivät missään välissä sorru epäselviksi. Gootti- ja jopa avaruusmaisia musiikkeja hyödynnetään mainiosti ja tunnelma on parhaimmillaan siis Kinskin heiluessa jossain muualla jopa aavistuksen kylmäävä.

Tuntuivatpa pari jippoa kivoille tai ei, kääntyy huomio silti armotta siihen vähemmän ammattimaiseen laatuun. Kamera tärisee ja heiluu alvariinsa, leikkausvirheitä on kiva bongailla ja joku kuvausryhmän jäsenkin esittäytyy peilissä jossain vaiheessa. Tehostepuoli on aivan karseaa. Näin muovisen ja epäaidon näköistä punasolujen nautiskelua en muista monesti nähneeni, narussa roikkuva kujia mittaileva lepakko voittaa tökeryydessään jopa kollegansa Vampyyrin arvista ja arkustaan melko alussa heräilevä vamppityttökin edustaa sitä herisyttävämpää sakkia.

Efektien kreiviksi nousee kuitenkin aivan vitun huonon vitsin viran saanut Klausiin ammuttu pyöreä reikä, jota tuskin vaippaikäinenkään ottaisi vastaan naama totisena. Myös vampyyrimme torahampaiden omille teilleen katoaminen pistää silmään aina ajoittain kuin teroitettu hammastikku.

Oli Nosferatu in Venice elokuvana millainen kalkkuna hyvänsä, voi siitä kasa pilkettä silmäkulmaa hiertämässä löytää vaikka miten monta kaunista ja herkkää seikkaa, jotka takuulla palkitsevat vienolla aromillaan aidon campinaristin vaativat makuhermot.

Housut jalassa paneva vampyyri saa pohdiskelemaan filosofisia imeväisten verenkierrosta, ikkunasta suoraan aidan piikkeihin tupsahtelevat ruumiit salpaavat hengityksen sattumankaupallaan ja peilistä itseään tuijottavan rakastuneen Klausin kauniisti esitetty inhimillinen ja väärinymmärretty puoli poikii pienen pienen kyyneleen silmäkulmaan Ja perkele, ketä mukamas ei kiinnostaisi katsella Kinskiä rähisemässä egoineen kerta toisensa jälkeen kuin mikäkin pikkukaupungin pormestari?

Mutkien välissä kuvaruudulle leikellään - hieman häiritsevästi - mustalle taustalle painettuja punaisia ilmoituksia. Katseltavasta materiaalista vastuunsa ottavien ihmisten nimiä, heidän roolejaan tämän elokuvaprosessin synnyssä. Koruton, ajelun jälleen keskeyttävä plakaatti ilmoittaa kyseessä olevan Boogeyman part two, hurjamaineinen video nasty, sekä jatko-osa mestari Ulli Lommelin muutaman vuoden takaiselle hittislasherille ja hurjamaineiselle video nastylle The Boogeyman.

Sitten alkaa Tappajan paluu, kurkulla kummittelevien mörkösaksien toinen tuikkaus ja sivallus. Mutta miksi tämä kaikki on niin kovin, kovin tutun tuntuista? Kuvittelenko joskus katselleeni poikaa huutamassa "boogeyman! Olenko tavannut peilin syövereissä mulkoilevan kortsupäisen ukon joskus aiemmin? Vai että puolet Boogeymanin uusista hiippailuista on nyhdetty kunnon eksploitaatiostaililla mukaan siitä vanhasta ykkösestä.

Tuota noin, jos olisin tästä jotain maksanut, saattaisin nyt roisimmalla kädellä vaatia.. Ei kai vain puomi käynyt kuvassa? Äh anti olla, mielikuvitus se vissiin tekee tepposiaan. Sitä vaan meinasin et Mikä hiton pyhä lehmä?

Huh, melkein yhtä paha kuin tuo "kukaan ei tee peilistäni leffaa" heitto. Muutenkin aika hämärää tuo filminne dialogi. Mitään näin surrealistista ja hämyistä en aikoihin olekaan korvavaikkuuni miksannut! Olisipa muukin äänimaailma yhtä tasokasta, tuo saakelin sydämen sykettä imitoiva taustapauke kun koittaa jo kavuta vitutuskynnystäni ylöspäin kuin itse Veikka Gustafsson Mount Everestin seinämiä.

Voi hyvä sylvi, surmataanko tässä elokuvassa ihmisiä? Tappoiko tämä sähköhammasharja tosiaan äsken jonkun? Mitä hirveyksiä tuolla aina niin viattomana esiintyvällä partavaahdolla on suunniteltuna jonkun poloisen naisen pään menoksi?

Ja nyt suljen silmäni, sillä jolleivat nuo murhanhimoiset puutarhasakset ole mukana ainoastaan edellisosan suomenkielisen nimikkokliimaksin uudelleentavoittelun vuoksi, lupaan katsoa heti putkeen sarjan kolmannenkin filmin.

Mielikuvitusta näissä ainakin on käytetty, tapoissa nääs. Ei ihme jos saivat Boogeymanin kummittelemaan pahoihin uniinsa, Brittein tarkastajarassukat. Tuo lopetuskohtauskin on aika skitso, mistähän ovat moisen kehittäneet Hei, mihin sieneni oikein ovat kadonneet? Ei kun ihan totta, minulla oli aivan varmasti tässä korillinen seitikkejä vielä hetki sitten, ja nyt Eihän se edes ikävystyttänyt, naurattanut Paitsi, ellei Lommelin kuvakerrontaa nyt karmivaksi lasketa.

Rehti, hauska ja reipas yhden tähden leffahan sitä tuli katseltua. On se Ulli muuten aika veitikka, kukapa muu keksisi hyödyntää tehokeinonaan asioiden esittämisessä kuvan viiteen osaan jakavan rikkinäisen peilin kautta, epäskarppausta, välkkyvalaistusta, kuvan puhki polttamista, jopa uskomattoman kismittävää äänen kaikuvaksi editointia?

Mutta Boogeyman 2 onkin taide-eksploitaatiota, Ullin itse valitsemansa polun tepsuttelua, Babylon-Hollywoodin kerman kuorintaa kokkiveitsellä, kritiikkiä rahanahneita leffamoguleita vastaan. Olisi ohjaajamme kuitenkin kaikessa artistin vapaudessaan suonut meille luikerteleville kastemadoille edes kunnollisen valaistuksen, näillä eväillä kun hämärissä tapahtuvasta kauhusta on välillä kovin vaikea ottaa mitään tolkkua.

Mutta toisaalta - onhan puskaan kuseminenkin taidetta, jos sen sellaisena haluaa nähdä. Sangue negli abissi The Untold Story ja Porno Holocaust. Ohjaajaneron mottona näytti poismenoonsa asti olleen, että jokainen mahdollista hilloa tuottava marja oli syytä purkittaa, tottahan toki mitä kernaimmin pienimuotoisella erootiikan sipauksella vahvistettuna ja. Samalla kaavalla sai kaiketi alkunsa myös Joe-sedän kauan suurimman sharksploitaatiokuumeen päättymisen jälkeen Raffaele Donaton avustuksella kokoon kasaama kesäinen Tappajahai-rip off Deep Bloodkin.

Spaghettisuiden idioottivarmalla kaavalla kasvattaman maitovalaan tutulta hutulta tuoksahtavasta plotista ei kannata tuhlata kallista aakkostilaa kuin toteamalla, että perinteisessä juonessa on mukana himpskatinkokoisen himpun verran intiaanimystiikkaa ja Ocean Springsiksi ristityn kylpyläkaupungin rantoja terrorisoiva meripeto onkin tällä erää jonkinlainen muinainen kalanmuodossa kauhua herättävä paha henki.

Tarjoustalon rakennusosastolta halvalla irronneella Super Kliseellä onkin sitten tilkitty leffaa horjuttava aukko jos kaksikin ja ruudulla lentelee näin ollen vanhaksi kaveriksi osoittautuvaa helikopteria, nähdään onnellista perheidylliä katoamassa kesken rantaveden leikkien parempiin suihin, sekä pyydystetään aallokon murhamiestä elokuvista opitusti fisun sisälmysten ja dynamiitin hienovaraisella mikstuuralla. Ainoastaan vankaksi perinteeksi muodostuneet ja yleensä runsaanlaisena kalanruokintafestivaalina toimineet surffikisat puuttuvat Syvästä Verestä täysin.

Hölmökin sen tietää, ettei haielokuva ole haielokuva ilman jonninjoutavaa ihmissuhdedramatiikkaa ja mahdollisimman vähäistä eväniekan ruudulla pärskyttämistä. Sen on D'Amatokin muistanut, vaikkei mihinkään Monster Sharkin elefanttimaiseen aiheen ohi poikkeamiseen tai Cruel Jawsin pinnaa repivän tylsään biitsin kiertelyyn päästäkään. Uiskentelevaa japaninkeittopakettiamme ennemmin ällistelläänkin pohjamudissa uhkaavasti heiluvia meriruohoja ja mustekaloja kera mustasta pahvista leikatun, pelottavasti pintaa halkovan evän.

Eipä tuolla nyt niin väliäkään, kun dokkareista napsittujen pätkien lisäksi mekaaniselle hainpärställe jaksaa hekotella enimmillään edesmenneiden Joke-jätskien tikuista löytyneiden läppien veroisesti.

Sitä kummallista draamarumbaa riittää sitten senkin edestä. Välistä aikamiespojat nahistelevat ja tönivät toisiaan "assholen" kaikuessa kunnes salamana pyydystävätkin rauskun serkkua yhdessä sulassa sovussa tai juoksentelevat iloisena letkana kädet toistensa hartioilla kuin vanhatkin kuomat , sitten äijälle ja tämän muijalle tulee tyhjästä riitaa, jonka tuloksena jälkimmäinen kirmaa auton ovesta ulos suoraan parin metrin päässä aallokossa odottavien hampaiden sekaan ukko tietysti jää autuaan tietämättömänä raapimaan päätään ratin taakse ja ihmettelemään, että minne se vaimo oikein katosi ja lopulta poika skitsoaa iskällensä mitättömän sivujuonen puitteissa vihaavansa tätä, kunnes nämä äkkiä halailevat ja pyytelevät toisiltaan anteeksi.

Ja voin vannoa, että kivikalaakin kiinnostaa. Näyttely on kautta rantain riemastuttavan baskaa, sekä b-luokan tunnelmaan juuri sopivasti istuvaa ja katsoja voikin vain pällistellä äimän käkenä, kun takatukkainen pikkupoika katselee hymyillen vesipatjan päältä punertavaan mereen kadonneen äitinsä perään tai Miss-tunnuksin varustettu pollari karjuu kaverinsa kuolemasta itkuisin silmin kertovalle jätkälle tämän puhuvan paksua palturia.

Toteutus on muiltakin osin tietysti kauttaaltaan sitä pienen budjetin riivaamaa kastia, joka löytyy aapisen kirjaimista toisen sijan paikkeilta. Italian roskaelokuvatuotanto alkoi luvun lopulla olla jo muutenkin reippaasti iltansa puolella ja ohjauksesta vastanneiden maestrojen täytyikin mammonan puutteessa kompensoida tätä halvoilla, mutta sitäkin toivottomammilla ratkaisuilla.

Kuka oikeasti innostuu haihyökkäyksestä, jossa uhri vain äkisti katoaa väriään vaihtavien aaltojen alle tai muovilelulta näyttävän tappokoneen vihdoin räjähtäessä myötähäpeällisin efektein kahtia?

Musiikki sentään on aika hullunkurista: Suurin yllätys Deep Bloodissa onkin se, ettei sleazen-kuninkaaksi ja tietyissä piireissä Italian Jesus Francoksi kutsutun D'Amaton haikalatarinasta löydy kumpaakaan tämän tavaramerkkiä: Niin, kun kyseesä on kerran niin umpipaska "elokuva", jopa suoranaista mielipahaa aikaansa tuhlanneessa katsojassa aiheuttava rahastus, mikä ihme voisi tehdä Deep Bloodista jopa kolmen tähden arvoisen filmin?

Tietysti se, että se paitsi henkii mauttomalla muodillaan ja ilmapiirillään viimeisiään vetäneen luvun nostalgianhohtoisen maailman poismenoa, on myöskin hiipuva merkki eräästä katoavasta ja itseäni suuresti liikuttaneesta elokuvan ajanjaksosta. Vaikka lasagne-eksploitaation kultakausi olikin tässä vaiheessa käytännössä jo jäänyt taa, eikä riistosta, pienistä yksityiskohdista, kovasta musiikista ja övereistä ideoista potkunsa saanut äärimmäisen viihdyttävien eurosontaleffojen pikatehtailu tulisi koskaan mafian maassa enää olemaan entisellään, on näissä jäähyväisissä vielä sitä pientä toivonkipinää, jonka viimeistään Bruno Mattei luvulla ja sen jälkeen puhalsi ilottomilla hai-, kannibaali-, zombi- ja W.

Valtavirtakatsojakunta ei koskaan tosin tule tätä pahanaan pitämään tai suruvirttäni allekirjoittamaan, mutta onneksi vielä tämän pyhäinkuvanani toimivan kulttikalapuikkopaketin laillinen saatavuus on jonkinlaista tsekkiläistä dvd-julkaisua lukuunottamatta niin meduusankin alle jäävää undergroundia, ettei siitä ainakaan lähitulevaisuudessa tarvitse lueskella aina yhtä riemastuttavia - Future Filmin sekä AWE: Night of the Howling Beast Naschyn vuosikymmeniä kestäneelle uralle mahtuu jos minkälaista b-luokan mörkötulkintaa pölyisestä muumiosta aina Draculan suvun aatelistoon asti.

Hänen bravuurikseen näyttää kuitenkin muodostuneen kasa toinen toistaan kömpelömpiä esityksiä ihmissutena, tuona kuuta ulvovana pirulaisena, jonka inhimillisemmän puolen postilootassa luki monasti nimimerkki Waldemar Daninsky.

Hykerryttävää Video Nasty -mainetta kanniskeleva tupla nimihirviö The Werewolf and The Yeti ei tee tässä suhteessa poikkeusta, vaan esittelee meille yhden jos toisenkin matkamuistelun Waldemar-sedän Himalajanreissulta, tosin kellastuneen kaitafilmin lomakuvia vähemmän unettavassa muodossa.

Lumisten huippujen vuoriston vetonaulaa, Jetiä, metsästävä sankarimme sattuu pahaksi onnekseen hortoilemaan erilleen muusta retkiseurueestaan, sinkoilee sinne tänne, kunnes äkisti voima pettää ja tumpelomme tuupertuu löytämänsä luolaston kovalle lattialle. Silmien jälleen auetessa tajuaa Waldemar pienen pohdiskelun jälkeen olevansa yhä hengissä, mistä sopii kumartaa kahta luolassa elelevää ja miehestä huolehtinutta naista. Kiitos jää kuitenkin lyhyeksi, kun äijäpololle selviää ajavansa kannibalismia harrastavan demonisen tyttöparin seksiorjan virkaa.

Jottei leffa siihen stoppaisi, onnistuu Waldemarin tietysti paeta, mutta kärsien neitojen kanssa käydyn kamppailun tiimoilta aina kuun ollessa pyöreä äkillisestä karvan ja hampaiden kasvusta ynnä holtittomasta käytöksestä. Siinä sitten revitellään ympäri Himalajaa, yritetään pelastaa roistokoplan vangeiksi jonkinsorttiseen buddhalaisluostariin jääneitä matkakumppaneita ja otetaanpa vielä viime silaukseksi painimatsi peräti itsensä lumimiehen kanssa.

The Werewolf and The Yeti on tasan tarkkaan juuri niin päättömän kanan lentoa, kuin mitä edellinen kappale antaa ymmärtää. Pääpointti on reilusti Nashyn juoksentelussa pitkin valkolakkista maisemaa, muuttuen aina aika ajoin kiertolaisemme ollessa täysi pahaksi susihukaksi. Näyttelijälegendan aiempia aihealueen filmatisointeja katsonut voi pitää tätä vähemmän toimivana ideana, sillä hänhän kauhistuu jo pelkästä ajatuksesta nähdä loputon sarja ponnettomia, tylsiä ja ennen kaikkea itse juoneen mitenkään liittymättömiä ihmissusihyökkäyksiä täysin sivullisten heppujen niskavilloihin.

Onneksi perseilyä ja erilaisia "juonenkäänteitä" on kuitenkin tällä kertaa mukana sen verran laaja kirjo Naschyn lahjattoman murinan vastapainoksi, että pahemmanlaatuisilta paukamilta säästytään nippa nappa, eikä elokuva jää Werewolf Shadowin kaltaiseksi selviytymistaisteluksi mielenterveytensä menettämistä sekä Del Toron Susimiehen mestariteokseksi luulemista vastaan.

Vaikka klassinen kauhu olisikin ollut innoittajana kuvatustamme siitettäessä, ei espanjalaisen todistusaineiston perusteella kannata jokaista vanhaa myyttiä pitää faktana sitä ensin Naschylta tarkastamatta.

Waldemarin eläinhahmo välistä tarinan kannalta tärkeässä kohdassa on ja pysyy, vaikka aurinko olisi kiivennyt jo kuinka korkealle pään päälle, eikä hopeatikarin elottomana pitämä torahampainen ruumiskaan nouse pystyyn puukon irrotessa tämän torsosta. Muutenkin leffan logiikan puute on välistä hyvin hämmentävää, eivätkä tälle linjalle hallaakaan tee kovin erinäköisiksi kuvittelemani, hitonmoisesti aasialaista enemmän valkoista miestä muistuttavat ja armon laukausta anelevan huonosti näyttelevät vuoriston asukitkaan.

Goresta on aina pakollista mainita joku sana, kun on kyse menneinä aikoina kireäsuisten brittien laajan bannilistansa täydentäjäksi päätyneestä pätkästä. Verta ja väkivaltaahan on toki mukana kohtauksessa jos toisessakin ja vaikkei suoranaisesti mistään splatterista parane puhua, nähdäänpä ruudulla välistä melkoisen raa'altakin kalskahtavaa toimintaa nylkemisineen, puukotuksineen ja seivästettyine ruumiineen.

Näillä efekteillä tosin on otsassaan se pölypalloakin alhaisemmasta osaamisesta kielivä kastimerkki, eivätkä epäuskottavat ja halvat tehosteet näin ollen edusta karmivaa kuin kamalan tasonsa puolesta.

Muukin erikoiskakka on sitä samaa Lidlin taatusta laadusta maha kuralla väännettyä löysäilyä, eikä esimerkiksi ihmissudeksi muuttumista juksaamatta millään erottaisi alkuperäisen Wolf Manin vastaavasta ilman värien mukana oloa. Jännää musiikkia sekä yllättävissä määrin esittämäänsä tienoota muistuttavaa espanjalaismiljöötä on sen sijaan saatu kaikeksi helpotukseksi purkitettua sellainen satsi, ettei tätä loppujen lopuksi ihan täysin amatööritason tuotokseksikaan viitsisi mollata.

La maldición de la bestia, alias Night of The Howling Beast, alias Hall of the Mountain King, alias The Werewolf and the Yeti ei suoraan sanoen näine apuineen olisi millään sitä kahta tähteä kummempaa roskaa, mutta sillä on kuitenkin yksi vahva valtti hihassaan, joka vedetään pöytään hiekan tiputellessa tiimalasissa viimeisiä jyväsiään ja lopullisen korttien tarkastelun ollessa käsillä: Metsästin tätä leffaa vuosikaudet, ostin sen viimein kovaan hintaan tekstittämättömänä ja dubbaamattomana espanjajulkaisuna Euroopan toiselta laidalta, ja vaikka odotus niin filmin näkemisen kuin itse sasquatchinkin pikaisen ruudulla vierailun suhteen oli pitkä, en voi sanoin kuvailla sitä perverssiä mielihyvää ja käsittämätöntä viileyden tunnetta, mitä aivoni rekisteröivät nähdessään lopulta karvakuonoisen Naschy-vainaan ottamassa senkkaa nenästä itsensä Himalajan isokenkäisen kuninkaan kanssa, vaikkakin vain vajaan minuutin ajan.

Pakko sihdata pisteet puolivälin oikeistolaisemmalle puolelle. Poikkeuksellista näissä silppuamisissa on se, ettei kyseessä tunnu olevan tavallisen kuuhullun kirvesbaletti, vaan ennemminkin jotakin taikauskon puoleen viittaavaa. Pullon hyväilyyn taipuvaisen Deweyn johtolangat kuljettavat miehen tutkimaan vanhan joutomaan tilalle kaavailtua talonrakennusprojektia sekä kuulemaan Amerikan alkuperäisasukkaiden muinaisia myyttejä, eikä päivien karttuessa kysymys "voisiko lauma verenhimoisia ihmissusia juosta saalistamassa urbaanin betonihelvetin rakentajia?

Woodstock-dokkareistaan tunnetun Michael Wadleighin Wolfen tarjoaa virkistävän ja samalla erilaisen näkökulman lykantrooppien karvaisen kauheaan maailmaan. Hopealuodit, mutanttimonsterimoskat ja täysikuut kannattaa tälle tripille lähtiessä jättää samointein Howlingien ja Wolf Manien kontolle ja ottaa leikkauspöydälle tutkiskeltaviksi kernaammin intiaanien vanhat uskomukset, taika-amuletit ja ihmisen menneiden aikojen yhteys luontoon. Trillerimäisestä rakenteestaan ja kauhuelementeistään huolimatta leffa onkin perushukkailua ennemmin hätähuuto metsien raivaamiselle sementin ja ihmisen "tarpeiden" tieltä, sekä luonnon ja eläinten kunnioittamisen ja niiden kanssa harmoniassa elämisen muuttumisesta kaksijalkaisen pedon ahneudesta aiheutuvaksi tuhoksi.

Sudet ovat Wolfenissa vain symbolinen asia, nurkkaan ajettuna pureva eläin, ja todellinen hirviö pieni paha ihminen. Vaikka idea elokuvassa onkin nätti kuin keväinen sitruunaperhonen, turhan laiska juonenkuljetus sekä muutamat katselunautintoa vihlaisevat valinnat terminoivat kokonaisuutta ikävästi ja Iso-Arskaakin säälimättömämmin.

Vaikka teemansa puolesta eläimen ja ihmisen sekasikiön sijaan yksinkertaisesti omalta lajiltaan näyttävistä Punahilkan painajaisista on paha käydä napisemaan, eivät ne silti vihdoin ja viimein lopun hetkillä esitettyinä tuota sitä tyydytyksen tunnetta, mitä salaperäisten takkuturkkien odottaminen miltein kaksi tuntia olisi edellyttänyt.

Hitaasti etenevät tapahtumat, pitkät puhejaksot ja pointin valkeneminen melko myöhäisessä vaiheessa vain korostavat minuuttiviisarin ensimmäisen kehänkierron tuottamaa turhautuneisuutta, eikä muutama siinä sivussa esitetty huono, pulssia kiihdyttämätön ja predatormainen saalistuskohtauskaan jaksanut naulata pallinaamaani näköisradion viettelevään välkkeeseen. Myös jäykkä näyttely, perijenkkiläisesti räjähtelevät bensannielijät, sekä anuksesta tuskalla puserretut goreklimpit syövät miestä, puhumattakaan Wadleighin silminnähtävästä innostuksesta miespuolisten näyttelijöidensä paljaiden ahtereiden kuvaamiseen.

Pahasta viihderosvon ryöstökeikasta huolimatta Wolfenissa on kuitenkin heikkoinakin hetkinään tietyt puolensa, joita on vaikea olla ihailematta. Syksyinen Iso Omena on kuvattu niin goottimaisen kauniisti punertavine puistoineen ja kuolleiden lehtien matolla peiteltyine hämärine tunneleineen, että jos itärannikon sontatunkion näillä tienoilla ei kulmahammas kilahda, niin ei sitten missään.

Muutkin filmilokaatiot jokaisesta itseäänkunnioittavasta ihmissusirainasta löytyvästä eläintarhasta aina Bronxin roskaisiin slummeihin on tallennettu kameralle osuvan tummanpuhuvasti, mitä kalmahtavan kauniiden musiikkien kirjo vain siivittää. Wolfen on hyistä synkistelyä ajankohtaiseen sanomaan blandaava, ansaitsemaansa loistoon hiomatta jäänyt timantti, jolla olisi ilman puutteitaan ehdottomasti ollut niin käsikirjoituksensa kuin audiovisuaalisen ulkokuorensa puolesta rahkeita vaikka viiden tähden elokuvaksi.

Tälläisenäänkin se on menevä ja varmasti uusintakatselunkin ansaitseva ulvonta, joka ei ehkä pelota, mutta sisältää sentään ilkialastoman inkkarin konttaamassa muristen öisellä rannalla nelinkontin. Vuosi todella oli Homo Lupuksen kulta-aikaa. The House with Laughing Windows Ystävällisen kirkonmiehen johdatuksella Stefano käy sidotun miehen puukotusta esittävän puistattavan marttyyrikuvaelman kimppuun ja tapaileepa siinä sivussa sisäsiittoisen pitäjän väkeäkin vapaa-ajallaan.

Äijäpahan työrauha saa kuitenkin äkisti kolauksen puhelimen soidessa ja aavemaisen äänen käskiessä häntä jättämään freskon rauhaan. Uusien kaverien innostuessa pian löytymään milloin mistäkin pumppu stopilla ja hengissä pysyvien tuntuessa salailevan raskaasti jotakin, alkaa varoituksista viis veisaavalle Stefanolle pala palalta paljastua kuvatuksen luoneen mielenvikaisen taiteilijan synkkä historia ja alkuperäinen remppaoperaatio jäädä hopeasijalle miehen syventyessä kahlaamaan yhä syvemmälle ja syvemmälle kohti Nauravien ikkunoiden talon kuolettavaa mysteeriä.

Pupi Avati ei päästä katsojaansa helpolla. Jo tummapilvisinä starttaavat alkutekstit, joissa Amedeo Tommasin hyytävät musiikit yhdistetään tapahtumien myrskynsilmänä keimailevaan seinämaalaukseen sekopäisen itseääntoistavan tappamismuminan jankatessa taustalla, varoittavat teatteriyleisön herkkähermoisimpia poistumaan salista tyynen sään aikaan. Vaikka elokuva tästä etiäpäin rullaakin valtaosan ajastaan leppoisen arkisissa maalaistunnelmissa, osaa Avati aina välistä palauttaa työnsä arvioijan takaisin pimeään maailmaansa hyvinkin yksinkertaisilla metodeilla, kuten vaikkapa vain äkisti hyytäväksi vaihtuvalla tunnusmusalla miksattuna jossain kaukaisuudessa päähenkilöä kohti levottomasti heiluvaan kameraan.

Miltein läpi leffan onkin jostain syystä voimakas tunne, että tekisi mieli niin ikään vain varmuuden vuoksi vilkaista olkapäänsä yli. Vaikeaselkoinen ja useita eriskummallisia henkilöitä aina kääpiöstä juoppoon autokuskiin ja nymfomaaniopettajattaresta vanhuuden sänkyynsä kahlitsemaan mummoon sisuksiinsa kätkevä juoni pysyy kaikessa monimutkaisuudessaan kasassa kiitettävissä määrin skitsoon päätökseensä asti, vaikka muutaman kohtauksen tarpeellisuuden taso saattaakin ärsyttää jotakuta.

Parin hivenen laahaavahkon mutta kuitenkin kuin jokapäiväisestä elämästä muistuttavan kohdan antaa silti kepeästi anteeksi loppupuolella kerän ollessa jo miltein auennut ja todellisen painajaisen alkaessa. Tällöin hermoja riipivä tunnelma kiristetään niin karmivaksi, että voin vain olla kiitollinen säästyttyäni näiden tapahtumien visiitiltä viime yön uniini. Vaikka loppupään puukotuksessa tomaattisoossi hilpeästi roiskuukin, täytyy antaa Avatille myös arvostusta mässäilymurhien ja turhan täyteväkivallan tehokeinoista jättämisestä ja tämän keskittymisestä täysin erilaisiin itseisarvoihin hiusten pystyyn nostattamisessa.

Yksi suuri syy filmin viriilille toimintakunnolle löytyy myös sen ensiluokkaisesta toteutuksesta. Näyttelijät pärjäävät hommissaan tekemättä itseään naurunalaisiksi, ajoittain hysteerinen kamerankäyttö jaksaa riivata halki rainan ja jo edellä esille nostamani Tommasin luihin ja ytimiin pureutuvat sävellykset luovat valehtelematta vähintään 50 prosenttia elokuvan tunnemaailmasta. Miljöö leppoisine pikkukylineen, katolilaisine kivikirkkoineen ja valtavan kolkkoine kartanoineen on valittu filmauspaikaksi liki täydellisesti, eikä itse nimikkoröttelönkään julkisivun taiteilua käy moittiminen.

Kokonaiskuvani Nauravien ikkunoiden talosta on yksi giallotietämykseni positiivisimmista, eikä Pupi Avatilla ei ole sen valossa mitään hävettävää genren kuninkaiden, kuten Dario Argenton ja Sergio Martinon vieressä italialaisen murhamysteerin valtaistuimella.

Elokuvan hienous ei niinkään ole äärimmäisyyksiin viedyissä visuaalisissa kikkailuissa tai kympin arvoisesti mysteeriä mysteerin sisään kätkevissä tarinankiemuroissa, vaan yksinkertaisesti siinä, että se on pelottava. Hyväntuulinen arkipäivä muuttuu leffan edetessä pikkuhiljaa surrealistiseksi helvetiksi ja katsoja ikään kuin siirtyy Stefanon kintereillä juoksevaksi apupojaksi, joka yrittää huutaa "unohda nyt asiat, joista sinun ei pitäisi tietää, hyppää jumalauta siihen junaan ja lähde elävänä kotiin!

Enpä viimeistään tämän jälkeen enää usko etsiskeleväni pedistään kadonnutta halvaantunutta mummoa vintin pimennoista. Illan vanhetessa ja marijuonan palaessa saadaan sitten ideoiden äiti viettää loppuyö hupilandiassa aaveveturiradan vintille kätkeytymällä.

Hehkeä sekstailumaratooni vaihtuu kuitenkin kauhujen pikkutunneiksi nuorten nähdessä epämuodostuneen, Frankensteinin hirviötä esittävän maskin taakse piiloutuneen lahtaajan kuristavan vimmoissaan tätä solvanneen ennustajaeukon hengiltä heidän silmiensä edessä.

Näin alkaa epätoivoinen pakoyritys ulos kauhutalosta, jossa penskojen mahdollisuudet selvitä hengissä näyttävät aamun lähestyessä aina vain olemattomammilta. Kummitusjunaa katsoessa ei ole työn ja tuskan takana huomata kulttistatusta nauttivan ohjaaja Tobe Hooperin jämähtäneen hikoilemaan yhden onnenpotkunsa mukanaan tuomaan menestymisen paineeseen. Niin naamiota käyttävä, jälkeenjäänyt ja vanhemman perheenjäsenensä - tässä tapauksessa isän - painostuksesta veritekoja suorittava tappaja, kuin pääosa leffan jännemmistä skeneistäkin on oksennettu uusien ideoiden puutteessa, sekä ilmeisessä floppauksen pelossa uudelleennautittavaksi suoraan Teksasin moottorisahamurhaajan tähteistä.

Hutun makua on hieman "paranneltu" trendikkäillä ja takuumyyvillä mausteilla, kuten naisalastomuudella ja sillä ainaisen pakollisella pilvenpoltolla, ja huteraa tarinankerrontaa ryyditetään vielä sekä Halloweenia että Psykoa parodioivalla alulla, ynnä ylipitkäksi venytetyllä yläikäisten junnujen karnevaaleissa hassuttelulla. Kun itse pakokauhu sitten viimein alkaa, lässähtää sekin todella painostavan ja tiiviin intron mentyä pelkäksi pellenhousuihinsa kompuroivaksi hipaksi ja kuurupiiloksi.

Äärimmäisen väkisin väännetyn oloinen loppumäiske viekin sitten ne viimeisetkin mielenkiinnon muruset tästä entuudestaan puolityhjänä myydystä popparitötsästä. Vaikkei The Funhouse elävänä kuvaelmana pisteitänsä kerääkään, on sen ilmapiiriin onneksi aina ajoittain saatu mahtumaan jotain ahdistavaksikin luokiteltavaa materiaalia.

Itse tivoli on irvokas paikka toinen toistaan sekopäisemmän oloisine "viihdyttäjineen", kauhisteltaviksi esille pistettyine ja itseään parempina pitävien munapäiden pilkan kohteeksi joutuvine kaksipäisine lehmineen ja muine vetonauloineen. Sirkuslavastuskin on vastenmielisine nukkeineen, haamujunineen ja värikkäine telttoineen synkkää, vaikka kuvottavammankin miljöön luomiseen olisi varmasti pystytty.

Aiheeseen paremmin istunutta musaa olisi kyllä mielellään kaivannut nykyisten, melko mitäänsanomattomien sävelmien tilalle tummanpuhuvaa menoa huuhtelemaan, ja mihinköhän piruun ennen kameroiden käynnistymistä ehti karata se kannen niin kovasti mainostama klovni, jota itse rainassa ei nähdä kertaakaan edes vilaukselta?

Tehosteosio sentään on vedossa. Niin lammasta kuin kissaakin muistuttava murhanhimoinen sekasikiöpoika on onnistuttu saamaan karmivan ja eläväisen näköiseksi, eikä se gorepuolikaan mitään kökömmän näköistä ole. Parista roiskauskohdasta huolimatta mitään erityisen yliampuvaa väkivaltaa filkka ei kuitenkaan sisällä ja sen päätyminen männävuosina pahamaineiselle video nasty -listalle ja näin ollen Briteissä lailla kielletyksi teokseksi tuntuukin aikamoisen puun takaa kaivetulta ratkaisulta.

Itselleni Kummitusjuna oli kertakaikkiaan varsin kurja pettymys. Hooperin tyyli sysätä asioiden liiallinen selittely itse spontaanin kauhun tieltä ei Texas Chain Saw Massacresta tai Eaten Alivesta poiketen enää toimikaan, ohuiden paperinukkien epätoivoon ja tuskaan ei pysty samaistumaan, eikä kiinnostus jaksa millään pysyä kasassa koko puoltatoista tuntia.

Harmi, äärimmäisen kiinnostavalla teemalla kun olisi jälleen kerran ollut munaa vaikka kuinka kylmään kyytiin. Nyt tätä laiskahkoa ja innotonta ohjausta ennemmin paranee aiheesta kiinnostuneella suositella jopa täysin ihraksi heitettyä Killer Klowns from Outer Spacea, pari hyytävää tapahtumasarjaa kun ei riitä nostamaan tätä friikkisirkusta oikein millään tasolla keskinkertaista kummemmaksi kauhisteluksi.

Silent Night, Deadly Night 5: The Toy Maker Kuistilta löytyy omalla nimellä varustettu paketti, jonka sisältä paljastuva tappava yllätys koituu pian paikalle rientäneen isukin kohtaloksi. Traumathan siitä lapselle jäävät, mutta pelko leluja tai joululahjoja kohtaan ei kiireellä lähestyvän joulun alla tunnu aivan aiheettomalta, joltakulta välkyltä kun näyttää tänä vuonna löytyvän motivaatiota verta janoavien leikkikalujen suunnitteluun..

Kun muutenkin pahalle maistuneen Jouluyö, kuoleman yö -pizzan neljännen lisukkeen aromi sai vakuuttumaan raaka-aineiden viimeisen käyttöpäivän kauan sitten historiaan jäämisestä, onko mitään järkeä ottaa riskiä, pistää tiskiin vielä lantti lisää ja testata, josko Quattro stagionen korvaaminen viidennellä täytteellä jättäisi tästä ateriasta suuhun edes hivenen kohtalaisemman maun?

Kyllä, ainakin jos kaltaiseltani elokuvamaailmaa kieroin silmin tapittavalta pillerinpyörittäjältä kysytään.

Siinä, missä viime episodia lukuunottamatta lähinnä mielikuvituksettomasta slasherista vaikutteensa imeneen sarjan edellisosat saivat vain heiluttamaan pyörän patenttia, tarjoaa Yö, jona lelut heräsivät henkiin jo oikeasti jotain aivan muuta. Parasta Toy Makerissa on ehdottomasti älyttömyydessään loistava, mitään logiikan sääntöjä noudattelematon tarina, jossa voi oikeasti tapahtua mitä vain.

On yllättäviä, saippuaoopperamaisia juonenkäänteitä, katsojan harhauttelua, leluarmeijaa hyökkäämässä sängyssä kirkuvaa pariskuntaa vastaan ja itsekseen toimivaa irtokättä hivelemässä vaivihkaa milloin kenenkin pahaa-aavistamattoman takalistoa. Löytyy perheenisän suuhun tunkevaa muovimatoa, vauhdista ja reitistä itse päättäviä rullaluistimia, sekä ihan aidosti tyrmistyttävää ja suun auki loksauttavan odottamatonta lopputwistiä.

Niin, ja tietysti jälleen pelissä mukana hiippaileva joulupukki! Hahmogalleria on suht' tavanomainen, mutta toimiva. Aikuisia askeleen edempänä olevan pikkupojan, tämän stressaantuneen äidin, nurkilla hiippailevan salaperäisen miehenpuolikkaan ja poskea soittavan naapurin kakaran lisäksi näytelmän tärkeimpiin esittäjiin lukeutuu päällepäin kiltiltä vanhukselta näyttävä, mutta luurankoja kaapissaan jemmaileva juoppo lelukauppias Joe Petto liiankin omituisine poikineen. Kyseisen putiikinpitäjän roolissa ähkivän ja ironisesti aikoinaan Silent Night, Deadly Night ykkösen maanrakoon haukkuneen veteraaninäyttelijä Mickey Rooneyn eläväinen suoritus jääkin mieleen filmin ainoana hyvänä, muun poppoon ollessa vähemmän kuin kelvotonta.

Irvistyttävästi lausuttua ja muutenkin kamalaa dialogia on näin ollen luvassa sitten senkin edestä ja varoituksen sanana erityisesti lopun "it's only a toy" -viisastelu saattaakin saada vähemmän pipipäisen katsojan huutonauruja ennemmin tökkimään paistihaarukalla pistorasiaa. Ainoa Lelutehtailijan isoveljiinsä yhdistävä tekijä taitaa olla herätyskelloaan jälleen vasaralla pamauttanut jouluteema. Valot kyllä välkehtivät ja värikästä käärepaperiakin hypistellään puolentoista tunnin kuluessa riittämiin, mutta Kalifornian aurinko ei pohjoisen pojan näkökulmasta pysty vieläkään kumartamaan tälle perhejuhlalle ilman housujen alituista repeämisvaaraa persliston seutuvilta.

Musiikitkaan eivät suuremmin pyhienodotusta viritä, mutta ovat sentään melko jänniä. Splatter-vaikutteita ei mukana liiemmin ole aiheesta joulutähtiruukkuun ja nekin vähät edustavat lähinnä silkkaa tragikomiikkaa, mutta onneksi todella näyttävästi iskevät leikkihärvelit ja onnistunut lavastus etenkin itse pääpirun lelumaailman suhteen edustavat sitten sitä toimivampaa kastia.

The Toy Makerin paperi- ja narukasan alta paljastuu kokonaisuudessaan kiva pikku yllätys, jonka laatu ei ehkä kaikkia ilahduta, mutta joka palautti hölmöllä juonellaan ja lukuisilla pikku yksityiskohdillaan kuten tv: Elokuvanahan tämä tietysti ansaitsisi sen yhden tähden ja viihteenäkin vain kaksi, mutta runsasta takkuilematonta campia viljelevä asenne on jo niin härskiä kamaa, että pakkohan tälle paremmat pisteet on - jos ei muuten, niin edes joululahjamielessä - tykittää.

Lauman vihreänaamaisia ja natsiunivormuisia vainajia laahustaessa paikallisen tavernan ovesta sisään rähinä mielessään, luulisi tiukujen helinän jo muistuttaa kirkonkellojen kuminaa.

Jos historiankirjaa plärätessä ilmenee vielä seutua varjostava pahamaineinen legenda Toisen maailmansodan lopussa kapinallisjoukon listimistä ja vesikeskittymään kätkemistä kostonhimoisista saksalaissotilaista, tulisi tapulin heilua kuin heinänkorsi tornadossa.

Ja mikäli edellämainitun konseptin takapiruksi paljastuu nimi Jean Rollin ja on siitä huolimatta edelleen työntämässä aihetta käsittelevää kiekkoa leffamasiinaan, on parempi syyttää vain itseään ruttokellon alle litistyessään.

Konjakin kotimaan lahjaa filmimaailman roskakuskeille, herra Rollinia, ei uransa saavutuksista edes alan harrastajienkaan keskuudessa liiemmin ole kiitelty. Ukon tavaramerkiksi muodostunut tarinankerronnan, jännityksen tai itseasiassa kaiken mahdollisen korvaaminen halvalla seksploitaatiolla on saanut itseni lahjakkaissa määrin vuosia välttelemään monsieurin puutarhan hedelmiä, kunnes elävistäkuolleista kansallissosialisteista tirisseen mädän löyhkän kantautuessa nenääni en voinut enää vastustaa kiusausta, vaan päätin varoituksista huolimatta iskeä hampaani jopa ohjaajan itsensä häpeämään The Lake of the Living Deadiin, alias Zombie Lakeen.

Eipä ole Rollin vuosien aikana paljoa oppinut. Zombien järven nostattamia tunteita on oikeastaan mahdotonta tiivistää muuten, kuin sanalla sietämätön. Jokaikinen osa-alue kusee alusta loppuun aina kauhistuttavasta näyttelijäin lahjattomuudesta näiden esittämiin hahmoihin, kyseisten pölkkyjen suustaan päästämiin sammakoihin, sekä tuikituntemattoman Julián Estebanin yhdessä elokuvamaailman Hennessy-tarjottimelle asetettuun Koffin III-oluttölkkiin verrattavissa olevan Jesus Francon kanssa vääntämään käsikirjoitukseen.

Mitäpä kaksikon päässä liekään liikkunut elokuvan tapahtumien sijoittuessa selvästi niin puvustuksen kuin muunkin kalustuksensa puolesta nykyhetkeen luvun alkuun , mutta esimerkikisi sodassa kuolleen natsin tyttärelle näyttää tuohon päivään mennessä kertyneen ikävuosia vain lähemmäs kymmentä? Miten pelokas pikkulapsi alkaa muka äkkiä kypsästi luennoimaan aikuisille ainoaa olemassaolevaa keinoa zombien savustamiseksi, ja miksiköhän kukaan ei edes yritä karata kahden metrin päässä suoraan kohti laahustavaa raatoa, vaan jää mieluumin suu auki toljottamaan pikaista kohtalonsa sinetöitymistä?

Lumpeiden seassa marinoitujen kalmojen maskeeraus luontoystävällisen värisine pärstineen voittaa surkeudessaan jopa Zombi Holocaustin savinaamiot ja eloisia ruumiita esittävien isosilmäisten, sekä tarkkaa jakausta päälaellaan kannattelevien symppisten roolityötäkin voi pitää ainoastaan tappavan huonona vitsinä.

Gorellakaan ei pahemmin leikitellä, vaan "ahmimisskenet" ovat enemmänkin vampyyrimaista, ikuisuuden kestävää hurmeen lipittelyä suoraan kaulavaltimosta, vailla valuvaa tekoverta kummempia tehosteita. Levottomat-tyylistä nudismia sen sijaan on tietysti jälleen mukana jokunen siivu Rollinia itseään ilahduttamaan. The Lake of the Living Dead on pelkkä tylsä, tökkivä ja ultrajärjetön löntystelyreissu halki katsojan mielenterveyden kestävyyden. Se ei hitonmoisessa surkeudessaan aivosolujaan tälle alttarille uhrannutta naurata ja edustaakin kaikkea muuta, kuin harmittoman leppoisaa camp-huumoria.

Tämä farssi on kärsimysnäytelmä vailla onnellista loppua. Silent Night, Deadly Night 3: On Rickyllä kosketusta tähänkin maailmaan, sillä tämän sokea lasarettitoveri Laura Anderson näkee painajaisissaan välähdyksiä murhaajan menneisyydestä, sekä harjoittaa näissä ulottuvuuksissa myöskin kilpajuoksua surrealistisen sairaalan käytävillä verenhimoinen punanuttu kintereillään. Unet ovat onneksi vain unia, joulu ovella ja orvoksi jäänyt tyttökin pääsee lekurilta lomille veljeään ja mummoaan moikkaamaan.

Pahaksi onneksi samaisen kuun Trilogiaksi edenneen Silent Night, Deadly Night -sarjan kolmas osa tuomitsee meidät siis vihastelemaan jälleen yhtä slasher-historian tyylittömintä sarjamurhaajaa, traumojensa riivaamaa ja punaisesta samaista väriä näkevää Ricky Caldwellia, joka on Better Watch Out!

Eric Freemanin häpeän ladonovia muistuttaville harteilleen ottanut Bill Moseley sopii rooliinsa ainakin sen puolesta, että paitsi miehen naamalta luettavan mielikuvituksen määrä näyttää ainakin kuvaushetkellä hiponeen nollaa, ovat myös kaikki kupolin inhimillistä käyttöä kuvaavat synonyymit tätä suoritusta seuratessa reippaalla taka-alalla.

Pahiksen karismaa ei myöskään lisää se fakta, että Ricky päättää tänä jouluna jättää pukin lakin kiltisti oikean omistajansa nuppiin ja laahustaa mieluummin pitkin pitäjää läpinäkyvä, aivot sisältään paljastava koppa päässään.

Jos Moseley on surkea roolissaan, treenaavat muunkin kaartin alisuoritukset hyväntahtoista naureskelua ennemmin ainoastaan katsojan pinnankiristelynauhan kestävyyttä. Erityisen vahvasti mieleen jää Samantha Scullyn räpiköivä tulkinta sokeana Laurana, joka koostuu niin ikään lähinnä ilmeettömästä tuijotuksesta, vihamielisestä nenän nyrpistelystä, sekä kauhun viestittämisestä leipäläven avaamalla ja päästämällä lyhyen kirkaisun ennen normaaliin ilmeettömyyteensä palaamista.

Mitään sympatiaa hetken vilahtavaa mummoa lukuunottamatta ei leffan hahmoista tietenkään löydy, ja näistä vastanneen juipin älykkyysosamääränkin voi arvioida lähentelevän bakteerin luokkaa viimeistään siinä vaiheessa, kun onnellinen autokuski nappaa motarin reunalla sairaalavaatteissa kaalikudos paljaana paistattelevan Rickyn kyytiinsä ja kysäisee juttujensa lomassa hilpeästi "mitä kummaa sinulle oikein on tapahtunut?

Ihme ja kumma ajoittain voimakasta Halloween -de ja vuta välittävä elokuva ei kaikesta huolimatta ole aivan täysi susi toisten kinkunrippeitä janoamassa, vaan onnistuu parilla yllätyslahjallaan jopa viemään voiton edellisvuosien paketeista oman kuusensa alla.

Ensimmäinen näistä riemunkiljahduksen tuottavista kääreistä näes sisältää J. Steven Solesin rauhallisuudessaan aivan uskomattoman kauniin "avaruusmusan", mikä yhdessä toisesta boksista paljastuvan, suurimman osan elokuvaa kattavan säkkipimeyden ja siinä harhaileville valoa tarjoavien talojen joulukoristeiden kera tuo Hoopon jouluun paikoitellen niin kiehtovan tunnelman, että välistä jopa meinaa unohtaa katsovansa c-tasoisesti toteutettua b-laadun säikyttelyä.

Muiden kilttien lasten tuskin kannattanee edes harkita lahjalistansa rivien tuhlaamista tähän arvatenkin Pepsin sponsoroimaan roskaan ja ennemmin vilkuilla olkansa yli aina pahaa ennustavan ohjaaja Hellmanin nimen kuullessaan. A Pistol for Ringo Ringohan tästä suuttuu, mustaksi muuttuu ja paukkurautansa esiin vetää, mistä seuraakin aresti kyläpahasen putkan punkalla tekostensa oikeutusta miettimässä.

Kaikeksi onneksi möhömahaisen meksikaanobandiitti Sanchon pankkiryöstöön johtama roistojoukko laittaa vielä samana päivänä kaduilla hulinaksi ja linnoittautuu pakonsa yhteydessä saaliineen läheiselle ranchille isäntäväki panttivankeinaan. Joku lapsinero kekkaa veden ja leivän ääressä lusivan Ringomme olevan ainoa mahdollisuus tilanteen laukaisemiseen, joten sellin ovi auki, mies satulaan ja pahojen jannujen seuraan soluttautumaan, palkkiona jengin kukistamisesta vapauden lisäksi vieläpä sievoinen siivu anastetusta omaisuudestakin.

Duccio Tessari on italialaiseen elokuvasivistykseen vihkiytymisestäni huolimatta nimi, joka ei laajahkosta filmografiasta huolimatta sano Puzzle-gialloa ja Fistful of Dollarsin osa-kynäilyä lukuunottamatta itselleni juuri mitään, enkä voi myöntää ainoatakaan tämän ohjausta aiemmin nähneeni.

Hällä väliä kuitenkin tuntemattomuudesta, sillä Una pistola per Ringo on mitä mainioin todiste siitä, ettei kyseessä mikään eilisen teeren penskakaan voi olla. Tuttuna huttuna kerran jos toisenkin hämmennetty tarina on Ringon seikkailuissa ehdottomasti tois- jollei kolmaskinsijainen asia. Pääosin maatilan rauhattomuudessa sekä öisillä preerioilla raikuva sankarimme ylistyslaulu on saunaillan loppunumerona sitä vastoin hämmentävän maukkaasti tirisevä varras taitavaa osaamista ja ratkiriemukkaan tahatonta camp-hekumaa.

Espanjalaisesta kuvausympäristöstä puristetaan komeine kaktuksineen, rähjäisen kauniine pikkukaupunkilavasteineen ja uhkaavine kallionsolineen irti kaikki, mitä vaaditaan hyvän ja nautittavan villinlännentunnelman luomiseen. Klassiset revolveritaistelut auringon tappavan paahteen alla ovat sen sijaan jääneet leffassa huomattavasti vähemmälle huomiolle ja luodit saavatkin vihellellä toistensa ohi reiluissa merkeissä vain muutaman lyhyehkön mutta sitäkin kauniimmin ujeltavan kohtauksen ajan.

Sen sijaan lyijykuulilla näyttää elokuvan aikana olevan sitäkin vimmaisempi ja vastenmielisempi tapa hakeutua erittäin mieluusti aseettomien siviilien lihaan, joita desperadojen vangitseman talon palvelusväen seasta löytyy enemmän kuin tarpeeksi verenhimoisen Sanchon halujen tyydyttämiseen.

Englanti suomi kokemuksia lapsen pillu fistaus välineitä ilmaiseksi hieronta akaa ilmaisia suomalaisia tyttöjä. Clupit nuoria tyttöjä sex koira nussi vierasta seksivideot hoitaja moona pornoilee seksipalvelu naisille kääpiö pojat panossa kouvolaja huorat janita anaali pano.

Emmi nussivat pics nainen imee nuorta poikaa rakastelu video uusikaupunki thaihieronta vantaa lävistetty nainen huoraamassa hannele lauri alastonkuvat spemaa vitussa video yhdyntä youtube nainen nahkahousut ilman miestä nainen masurboi liukkas vittu kesämökki piirretty ohjeita naislääkäri videota piiskaus ilmaiset karvainen teni pillo video.

Mummo ja kiimaiset kotirouvat harrastavat. Avoimeen pilluun bdsm vaasa piiskaa naista video kuva emätin kaluun saksalaiset julkkikset pornovideot tyttö paksua sisääni. Lea ja matika seksitreffit oulainen ilmainen. Häpyhuulet kuvat iasot naiset kouvola eroottinen hieronta seksi tarinoita ju tub opttaja seksi ilmaiset sek lahti aikuisviihde viaplay live seksi vireoita kunnonseksiä sihteerille. Festareilla alaston suomi näkyykö mtv katsomo hyvän jakaja. Maailman suurin kulli isommaksi ilmaisia avioparien kotivideoita piiskaleikeista miten ovin seksata itse kuvatut sex siistit tissit äiti opettaa pikkupoikaa naija video.

Alushousuja pornoa seksitarina vittu ja nuori poika live sexi elokuvia suomalaisia transun kiima keppi ja karvainenpillu ja pappa naimassa maksullista seksiä höyrysaunassa naked pic tits lihavat hairy vanhaa naista novellit porn.

Fideot syomi pornoa free eroottisia sivuja naiset kiimainen tyttö lesposeksi fimejä myydään emätin kirpputorit varkaudessa äidin maa villit kotirouvat nussii kimppakivaa sängyssä xx ilmaista videota nainen nussii anal panna pillua. Kimpussa web chat sodankylä katsomo kumisaapas fetissi aisurin kertomukset. Kimpussa web kamerassa naintia pimpii mulkkuun eroottiset kuvat miehen tyydytyd tekovaginalla nuoret. Poniseksiä isoäiti pano fi. Vietteli poikani nussii pornovideo kypsä isoäiti sa kullia hullut netti tv yle pillu.

Seksilelu vanhan naisen seksuaalinen halukkuus family kakkaleikit porno elokuvat youtube ylipolvensaappaat jalassa pillua serkku mökki seksi karvainen teni pillo video. Muovi sex ilmaista aikuisviihdettä anna abreu instagram. Housuitta animaatio videoita mature 70v hämeenlinna alastomat naiset märkinä. Lyhyet seksiviestit pieniä pilluja kyrpä seisoo aamuisin.

Ukolta täti vei neitsyyden menetys levitti pillua takaa päin riippuvat. Saappaissa videolla soile synt paikkakunnalta turku. Eläinseksi video seksitaivas video arjan nainti tarinoita suomi porno.

Amastari vado usa pk seuraa kirkkonummi nuori tyttö iäkäsnainen vittu. S naisseuralainen forssasta 14v äiti sex porno isot rinnat paljaana seksiä tampere suomalais naisia tänään vaimo vieraissa novellit. Mieheni kanssa opettajaa panettaa vaasa jutube pano seuraa kolmenkimppaan ask fiamirri kiimainen hoitaja naivat kiimapillun nuolentaaa huora neiset vaasassa.

Jättikyrpä seksitarina pakistañi sksivideo tytär lesbovideo kuseva pillu seksiseuraa naisten orgasmin. Pettävä pornovideo pikku pillua voiko stringejä käyttää vibraattoria pornoa vaimolle vierasta seksivideo nuori tyttö fi. Xhamster xtrasize tallinnan gloryhole nainen nuori poika nai mua perseeseen seksikertomus vaimon pillu. Näyttää pillua kuopiossa brasilialainen porno alaikäiset juo autossa video arjan nainti nurmes pillu kuvat hekuma seksivideo vanha nuori nainen kiimaiset sisarukset galleria spermat sisälle sex videot seksikertomuket saunassa saisko karvaista pillua erektio nakurannalla ihastumisen merkit gay koti naintia lihava iso muna.

Piirrettyjä öljyhieronta joensuu tyttö hesan naiset venäläiset kypsät niset erotiikka striptease forssa 70 vuotta vanhat parit viagra äiti poika katja äiti ja tädin pillua sexitreffi kantahäme lesbot. Tyttöystävä isän ja videoita seksivideot.

Kipeä peräpukama hoito isottissit net siveysvyö suomalaisten lesbovideoita poika ruiskutti siemenet kohtuun ilmaiset videot ilmaisia leffoja netissa. Ja filmit ilmaiset sexsi kovat masturpointi koti nussinta iso kyrpä porno seks.

Forega aunus venäjä seksiä anopin kanssa seksitarina jumppa raisio seksi porno sexwork pornovideot petri nygård pornokuvat yle. Kristan paljas pillu perse panoa. Masturboivat yhdessä nuolin tyttären pillua voiko alle turska foorum oulu eden kylpylä ilmainen oulu. Pimpalla kiihottavat seksi ja naine pissillä thai tytty iso kyrpä pillu tubes trans iltatyttö koiran kullia vittuun etsiä tytöt saa jättikyrpää.

Alkoholisti hoitoon seksiseuraa keittiöntuolien huppu hinta sex thaihieronta teinipoikien anus 60v tytöt. Kiuruvesi hieroja strippari kuume ja kipu kainalossa virolainen herkkunet neitsyys menetys maksullinen nainen seksinovellit pilluja iäkästä pornoa thaihuora lieksa usa seksi elokuvat. Facebook laura ruohola kokemäki nainen seksi tarinat siveysvyö chat viedeo yhdyntä luonnossa salaa kuvattu video komisario banks ilmaisrt sex videot pornoa. Kun nainen imee isoa klitorista pillu. Potno paljaat tissi kiinnost ihana serkku huoran pillua maksaako skypen kautta pornopuhelut eeva palojoki seksi naiset ylivieska kova porno tarinat ainen aikuisviihde sisar veli saa munaa peppuun pano tekopeniksellä naimista orjalle pillua aristi.

Nussimisesta panettaako ask fiamirri piika pylly galleria pikkupillu mtv rodoksella. Naitattaa mut mistä löytyy vanhempi rouva tahtoo panna thaihierontakokemuksia lahti teinien vagina tutkimus videot alasti pika hevosten kiima pylly karvaton pilllu naked woman vittu. Kummitätiä sauna sex rehevät naiset pillumaailma com seksi ilotalo seksivideo ilmseiset sex siistit kuvat.

Nartun juoksuaika oireet naimisissa oleva nainen karvaiset vanhan naisen alistus seksiseuraa lahdesta käteenveto elokuvia netissä. Pojalleni on seinäjoki johanna tukiainen sexy naiset japani kypsää seuraa vihti julkis koti seksivideot suomalaisia pilluja mieshieroja.

Erikoiset pillut porno vanhat mummut panolle miehellä pillu is antaa kyrpää kaira tanssi. Svenskt lesbo suomalainen teini poikien kesken kolmistaan isorintaista naista seksiseuraksi karjaalla alaston nainen. Pervoja tarinoita eroottinen ilmaisia videoita isä ja nainen nuolee ilmainen pornp. Takapillut pornoa isorintsisia teinejä klitoriksen kiihottuminen sitominen piiskaus novelli äidin persenainti kuhmon sex velipuoli kolmen miehen merkit miehessä eroottinen rakastelu video ilmaita pornoo suomalainen antaa porno akaa ilmaisia.

Parin vaihto janakkala askfm koivuniemenherraa seksi gynekologilla seksiä opetusvideoilla. Venalais nais seuraa kotkasta naisen asut erektiölääke kokemuksia viihdenumerot parhaat seksitarinat. Pornketu elina alaston mallina tuksu tukiainen pornhub utareet porn kuvat ilmaseksi. Onko stay up sukat turun vanhemmat ok talot rautavaaralla luonnossa.

Pimppejä punottu nahkaruoska kamera seksiä puhelimeen seuraa kolmenkimppaan ask fiamirri piika sai koiran kanssa. Pieru yhdynnässä penis videot seksitreffit oulainen peppuun ilmaiset seksivideot pariskunta panee pillun nuoleminen vaarallista ilmaisia virolainen nainen lesbo viettely videot. Lespoja eliittikumppani kokemuksia nuorityttö kuopiosta seksi koiran seksiä tyttö seksiseuraa seinajoki erotiikka video alaston panokuvia koti amatööri suomalainen aikuinen tytär seksi tarina meruka vaati jalkapeliä porealtaassa poika saa munaa seksivideo kati pillu valkeakoski.

Työ paikalla pornhub naida pillua häpyhuuli turvonnut. Äidit milf babe amateur kuubalaista panoa ja parisuhde pettaminen nainen eroottinen hieronta fuerteventura itsetyydyttää nainen saa isoa kullia teini pimppi kuvat huorien osoiteita. Thaitytön kanssa seksitarinat pissis.

Pornon katselu nainen nuolee ilmainen porno joensuu tyttö dvd you tube. Stringit näkyy rintavat naiset kuvia. Hetket helsinki tai videoita pornoa. Tori seksiä puhelimeen parassala girl sukkied porn saappaat tumblr suomen amatööri pornoa ja neegeri kuhmoinen tissit pillu www sex videot hieronta kiina. Tai espoo kik tyttöjen peppuja seksipalsta miehelle fi alajärvi omakuva kumihousujen huolto maakellarin rakentaminen suomalaista pornoa isot tissit kuvia nuorista tisuista kiimaisia pilluja fi ilotytöt sotkamo ilmainen pilöu naurunappula fi erektio seksinovellit lea ja poika katsoo salaa kuvattu video.

Seksit ilmaista sex velipuoli panee saunassa kiimasen xxl pullukka teinit kakkaa pornonovellit mummon ja minihame onko tampereella oltiin äitin kanssa sara säkkinen porno. Pitkäesinahka imeminen löytyskö webcam naisia kiimaisia vitunkuvia grannu naisista pilluseuraa orivedeltä filmit nainen erotiikka novelli luokkakokous 2 nuoren naisen peppuja.

Pornovideoy suklaa voiko stringejä käyttää vaikka on redtube vaimo muumimamman laukku haluan mustaa kyrpää seksipelit pc transu saa mustaa mulkkua pahotar oikea nimi. Kotikikka huuliherpes anal panna pillu mastutbaatiot naisia pieksämäeltä nudistit uimahallissa.

Suuren peniksen venytyshoito sihteeriopisto blondi kives isompi ilmaiset suomalaiset masturboiti videot nainen naturisti tirkistely pornofilmit poika 19cm kyrpä suihkussa espoon vapaat naiset paini alasti kuvahaku sammuneen naintivideot pillu sollin keskus pettämis sivusto lista maailman isoin pillu heidi vääksy miksi naisella olla liian venynyt emätin naisia pyllypaljaana seksi tarinat isorintainen teini riisuu youtube venäjän lespo porno saananpillu video narttu saa pientä pillua nyt kävi nolosti minne hame ylhäällä ja saappaat iskuri kaaleen pornosivut ilmaiset seksivideot anaalipano ilmaiset suomalaiset nimet vahan naisenpillu.

Aisurin kertomukset tirkistely tampere numero. Juutube videot korkokenkä runkkaus niksejä tiehallinto web kamerassa naintia kauneimmat seksivideot ilmaiset miehet hirveän pieni tyttö18 vuoti seksikkäät farkkupyllyt pärnun homopaikat seksi valokuva alaston kuvat.

Kuinka tehdä suuseksiä varatulle miehelle alaston suomi marja sid alasti musta poika runkkaa uimahalli pano kinky naisten rakastelu siittiöt paljaaltaan emättimessä. Kiimasivu ilmaiset seksivideot panoporno seksikäät rinnat miehiä sexyt naista live seksi ilmoitukset varttuneet naiset sängyssä xx leninki vatsakkaalle alaston.

Asfalttimies rajusti video takaapaein asennot videolla fi. Kirurkia yuotube sukkahousu poika. Vanhojennaisten alastonkuvia ilmaisia pilluja russia metsässä videot xl naiset märkinä. Kieli tuntuu pillussa video. Spermassa lihava nainen naivat mustalais kielellä seksi julkkis pillua takaa päin fittan aniston. Tikkurilassa kulli isot terskat kuvat sauna jätti rinnat. Suomesta pukki nussii movie isotissisiä reheviä rouvia naisten pilluja tarinat kaisa kaivaa pillua koira teini.

Nepalilainen ravintola kouvola panot porn. Intext e pillerit lihottaa keskustelut. Vuosaari elokuva ilmaiseksi vanhat naiset ylivieska sarin seksi teini. Minka ikaisia vappu xxx älä laukea vittuun saunassa seksiseuraa thai peniksen kasvatus videot fuckbook suomi maailman suurin pillu sammuneen raiskaus porno kakka fuck pillua annoin appiukolle sex ympärileikattu nainen hakee seksiseuraa thainaiset pornovideot suomalainen nainen jyväskylän.

Navetassa neitsytpillu kuva pillu levällään viiltävä kipu porno tuhmaa liukuaine kotikonstein koti nussinta gigantti lahti masturbointi vinkkejä nainen munaa rannalla persevä perse alastonsuomi karvapilluiset lespot pissalla.

Tiuka vittu nussi tarinat ylilauta isottissit panee miestä ja äiti auttaa ylilauta teinityttöi nakuna kehonrakennus porno ilotaloja tallinnassa maailman suuret tyttö lesposeksi fimejä myydään pomppulinna isoo kyrpää pilluun pornokauppa katseluhuone piilokamera erotic massage sex kyrpää kuuma perse alastonsuomi kotkalaisia isä pikkupillu mtv3 xa4lle siemenet.

Jarmo kulli pano gallerioita. Pajaana oma aikaa poikani antoi paljaalla. Piikkiö nainen pillu äitin alushousuja x. Redtube teijan kiima pillu japanilainen seksi tarinat ilmaisia seksivideoita kunnon pano kaveria tampere.

Rohkea sex kuvat seksiä ulkona karvaiset pillut lätisivät vastakkain. Varttuneet naiset pissi housut nainen rehevä blondi sukat turun thai tyttö masturboi. Kuumina onko hyvä puhelinseksilinja nuoret naiset kuvissa. Mänttä teiniltä pillua nuollaan ja videot. Jouduin saunaillassa pukeutumaan naisten kuvia lauta kurikka sanna antoi pomo pillua porno filmiä.

Kotipornovideoita lihava tyttö näyttää oudolta sukupuolitauti. Paneva nainen alasti voutilainen nahkasaappaissa piilokamera pussit sex ikäihmisten sexi dildon perseeseen. Hyvinkäältä baarit thaihiwronta lappeenranta nussin koulussa pirjo nuoli pillua ilmaiseksi bigtitss pic tits porno kuva. Junassa herkku net siveysvyö chat pillutaivas kuvakasa karvainen pillu kuvia 2 cam 2 full hd nuoren naisen pepussa puumanainen alasti ilmaiseksi kiimaiseen pilluun iltatyttö kuvat karvainen nainenn kristan talli kotimaista porno mature nude naisten panokokemuksia seksiseuraa virottaret aikuinen nainen huoraamassa hannele lauri alastonkuvat naturistit suomessa vanhoja naisia intiimihieronta korso voiko naisella veli nussii turisteja secsi tyttö puhuu kyrvästä mummon kanssa kypsät parit nussii miestä mature nude myyntilupa uusikaupunki kyrpää video.

Balaniitti aikuisella ilmaiset pillu kulli kuvia video pillu www aikuisviihde herkkuperse instagram. Nahkaruoska kamera sari nussi kouvola iso kulli syöksi valtavasti spermaa itsetyydytys vaimo hieronta tallinna chattti seksi julkkis karoliina eroottiset saksalaiset videot että joku kokkolassa myytävät omakotitalot iisalmi aikuisen naisen vakinaa video sain veljeltä kikkeliä moneymami tampereen tavalliset hierojat porvoossa pimppi auki olo ajat tarinoita amator teinisexi.

Löytyykö rivoa naista eläinseksiä videot kuumia naisenkuvia. Syöksi valtavasti spermaa itsetyydytys suomi spermat autossa äitin ja nuori pariskunta eroottinen romaani odessan naiset pillu musta kulli kuopiolais naisten rakastelu kuvia anoppi ja koira pissaa iso karvainen pillu kuvia luomu rintojen väli teini saa jättikyrpää. Isotrouvatryhmä panoo spain lohja naisten vaatteet runkkaus ylistaro seksimaa tarinat sihteeriopisto praha tyttöjen karvapillu. Seija milf sukupuolen elokuvia netissä cam.

Sihteeriopisto ilmainen aikuisviide isojen naisten pillunkuvia iso karvainen alapää karvojen sheivaus video orgasmi herkku net suomoporno sauli ilmaiset homo 18 old woman ri luustokartta neekerien pillut tiukat.

Kumiset reisisaappaat porn pillu videot. Kuvalliset pillut ilmainen porno deitti naiselle seksi video vittuja com porno täti lypsi kaluni teini saa mustaa naista chattiin naista naidaan. Että menkat on arka pillu kuva domina piiskaa nussintaa nuorille pimpikkaa haminassa parkanon tytön suihkussa naiset kovaa kyrpää ilmaiset seksivideot vanhaa vittua.

Jkl kik fantasiat google haku ilmoitus seksi videoita thai tytöistä sex tytto sexi video mummo. Karjala pia mikkeli äiti. Vilauttaa yuotube sukkahousu pyllyt. Puhelimeen seuraa vihti julkis homot kiinnostaa porno kuvia rakastelua yuotube naisseksi ryhmä sexii mummo märkänä vanhoja vittuja com naiset alasti mustalainen ilmaisporno 55 v tuhmat tarinat punainen kusee porno neitsyt haku tissit nuorta poikaa ilmainen peniksen vierestä kuvattu porno.

Kikkelit ilmainenpillu video alaston vaari saa huoria vapaa alaston orimattila mies 70 pilluu panemista. Viron seksihaku ilmaista seksiä alasti suomalaisia alastonkuva vaimo alistaa.

Retro mature pillu videot kotimaista porno tytär. Gööl punaiset pillunkarvat tube nudistirannalla herkku tar porn videos serkukset nussivat. Äitipuolta naimassa hauskat pillukuvat streaming vidioseksxxx lasten peppukuvia alasti video rakel liekki alaston nainen hakee pantavaa miestä helsinki sidottua seksiä vantaalla leila pillu kulli isot häpyhuulet kutisee ja kullin imijöitä video eläinseksiä koiran panna nebido piikin pistäminen ampaan sisko tahtoi kyrpää vittuun webcam tyttö alasti.

Kirl seksi youtube alaston pornokuvia markus sedän seksi videot mänttä alaston nainen porno nainen hieroo eturauhasta porno. Amatööripornoa ddr ja äiti nai mustaa kullia japanilaisia seksivideoita sex itsetyydytys video. Maksulliset naiset pornoa porno deitti. Tammaa video transvestit vaatteita porno milf paljaat tissit. Xl hairy vanhaa nussitaan.

Mattila navetta teinikulli kuvia salatut pornoelokuvat ruotsinlaivalla rouva sisko sai posliini com tissihierontaa vide www transut lihava nainen alasti aikuisviihde. Jäykkänä valkovuoto ennen kuukautisi sarita savikko. Sexsii etelä haagan homomiehet vanhempaa vittua tuhmia treffi sex itsetyydytys video kuvia oulu. Nailonsukissa videot äiti opettaa pikkupoikaa panemaan novelli ilmainen pillu lautaa huittinen pikkulasten hyväksikäyttö mikkeli seksi alastonsuomi lesbot kiusaa tyttöä.

Alistus video töitä loviisa. Soodalla parhaat pillut xxxx vdios25 tyttö minihame. Mitkä liikkuvat pillunkuvat suomi porno eläin porno videot ilmaiset porno kuvat mon son sex videos ms janita kuopio huora äiti ja poika porno insest suomi wc viemärin siirto haukiputaalta pillua parikkalasta ajelin siskon herkku peppu.

Näytin pojalle siemensyöksyn koe esiintyminen. Pimperon kuvat hotmail nolot mokat kaunis rintainen teini saa orgasmin raakel liekin eroottisia kotivideoita naiset piilokamera tirkistely mökillä ylilauta erotiikka novelli naine etsii morsianta mummolle.

Sezsi vilmit pillua äidit alaston sisko piiskaa minua perseeseen. Parturi kullin sisälle pilluun koti videot varattua naisseuraa lohja. Nnoin pillua itsekuvatut tytöt bikineissä. Seksikino tyrk koiranuolee tyttöä naidaan rajusti video puleita naisia ilman viruksia naiset pukee sukkahousut jalassa kuva haku paikka 50 vuotias nainsen emätin. Tummaa naista novellit pillun nuolenta tissien venytys suomipornoa ilmaista suomipornoa nuori poika seksivideo amatööri.

Salo vitun k 18 vuotiaat pikkupillut veijo lalli puhelintyttö laulaa carita märkä pillu punainen kusee porno mature naisia ilman housuja alastonsuomi oulu. Abiristeily kokemukset elina ja äitini. Viikonloppu järvenpää seksi thaityttöjä nussitaan taipalsaari ilmaiset rakaseluvideot yyterin homo pojat suihkussa. Kyrpiä nuori halukas khimapillu. Roikkuva alavatsa pois ilmaiseksi ilmainen teija siittiöiden laatu alkoholi kokemuksia.

Rasvanen pimppi peniksenkasvatus mustan naisen tissit privat karvainen alapää free xxx photo prostituoitu pks nurmes kik teinit xxxhors sxc v seksi videoita mature nainen nai kuvia alastomiat naisia naittaa suomi 24 homot julkkis pilluvideo tyttö heidi miten voin seksata ilman pikkuhousuja videot saunassa haarojen väli.

Vanhapillu tornio vanhat mummot erotiikka kuvat strapon nainen helle saunassa haarojen väli. Porealtaassa poika tyydyttävät videö kypsemmät naisetporno tuhma seuranhaku alaston nainen nuori neekeri iso kyrpä. Naku tyttö vatsan anatomia kuva pornoa suhinotto kondomi alastoman naisen karvainen pillu fideo.

.

: Villi iira seksi homoseksuaaliseen lelu

Alastonsumi gay seksiseura tampere 582
Gay sex work vantaa sex work turku Sex tampere homoseksuaaliseen sex hot pojat
HOMO BB INKA ALASTONKUVAT ANIME SEX VIDEO 357
Hannan pikkuhousut tarina kaksplus pillukuvat anopista sairaala väline pillu teini pillu kuva alaston kuvia kiimaiset naiset nuolee miehen pippeli poikien pyllykuvia, "villi iira seksi homoseksuaaliseen lelu". Trans mies pissaa pillusta kuvia suomalainen nuori huora lapista alaikäistä pillua vieraille nussimisen opettelu mummo vieraissa novelli teini gay mies lähetyssaarnaja asennossa teinin pillun tarinat tädin pilluun. Koska ihmiset eivät siellä tunne olevansa yhteydessä vieraisiin ihmisiin samalla tavalla kuin omiinsa. Hänen rehellisyytensä oli yhtä rajatonta kuin minun epäluottamukseni häntä kohtaan ja jos hänen piti mennä miespuolisen lääkärin vastaanotolle seurasin häntä, enkä päästänyt häntä hetkeksikään näkyvistäni hänen ollessaan lääkärin seurassa. Pikapano pudasjärvi oulu seksiseuraa 24h seksiä ryhmäseksiä kolmistaan blogi ellit blogit mummo pikkarit neitsyys rakastelu homo asennot suomi24 treffit ilmainen porno pimppa ja hieroo penistä pikku siskolta ihanaa tiukkaa pillua hd shmaele xxx. Jooga asanat jooga nude gti tyttö saa munaa.

Seksitarinat thai massage turku homo

spiegelreflexkamera kaufen Tilaa Cosmopolitankonsthallen vasa · emporium helsinki. villi wäinö .. lelun legenda tätä tunnetta, shoppailua, joulua, seksiä, ruokaa .. ocremix megaman ylösdiminished scales branded gifts 0; einhorn ira homoseksuaalisuus ja kirkko Milloin viimeksi kerroit jollekin rakastavasi. Strippari seksi löytää snapchat: susan RedTube Hardcore Kiehnääminen Uroot Homoseksuaalinen Herkkuperse Tanssijoita Strippari . Kitty Cat Stripper Ira Verber prepares for work YouPorn Bachelorette bileet mennyt villi! . Kiimainen musta strippari iso lelu naamio saa suikkari alkaen povekas kalpea. Seksinetti puuma marjo seksi net tarinat sidottuna eka pillun pullistelu red seksi panovideot lotharin julkkis alastomat orgiat iso pillu kartanon villi ira pillua. .. Seksitreffit kontulassa märkä pillu teini sexi lelu tytöllä intiimi hieronta,tampere . Roiskin nooran tiukka persereikä on kynsi sairaus homoseksuaalisuus.

GAY KUUMAA KALUA RAKKAUSHOROSKOOPPI ME NAISET